Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De beat ce era, a ieşit cu maşina de pe şosea

• un bărbat s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, sperând că nu va fi oprit de poliţie în trafic • aproape de Viziru, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în câmp

 

Unii şoferi continuă să încalce legea, în ciuda activităţilor de prevenire organizare de poliţişti. O dovadă în acest sens este un bărbat de 45 de ani care nu a mai reuşit să vadă şoseaua din cauza alcoolului consumat. Individul se urcase la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice, ignorând pericolele la care îi expune pe ceilalţi participanţi la trafic, dar şi pe el însuşi. Probabil s-a gândit că nu va fi oprit de poliţie pe şosea, astfel că nu va fi depistat băut la volan, dar soarta i-a jucat o festă şi l-a “deconspirat” în faţa oamenilor legii.

În timp ce conducea maşina pe DJ 211A, joi seară, la un moment dat, şoferul în cauză nu a mai reuşit să ţină maşina pe şosea şi a ajuns în câmp. Ghinionul lui a fost că, la scurt timp, o patrulă de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Comunal Berteştii de Jos trecea prin zonă şi a observat, autoturismul ieşit în afara părţii carosabile. Poliţiştii l-au identificat rapid pe conducătorul auto, acesta aflându-se lângă maşină.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că bărbatul venea dinspre localitatea Cuza Vodă spre Viziru, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a părăsit carosabilul prin partea dreaptă a direcţiei de mers, potrivit Biroului de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Mirosul de alcool i-a determinat pe poliţişti să-l testeze pe şofer, iar aparatul etilotest a arătat o îmbibaţie alcoolică de 1,09 mg/l în aerul expirat. Alcoolemia exactă va fi stabilită în urma rezultatului la sânge, întrucât bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea unor probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii