Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De beat ce era, a ajuns cu maşina în şanţ

un şofer de 50 de ani, din comuna Berteştii de Jos, s-a urcat la volan, însă nu a mai putut stăpâni volanul • poliţiştii au constatat că avea o alcoolemie de 0,89 mg/l în aerul expirat

 

Un şofer s-a oprit cu maşina în şanţ, după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. La data de 28 iulie, în jurul orei 19.30, un conducător auto a sesizat, prin apel 112, faptul că autoturismul care circula în faţa sa, pe DJ 212, între localităţile Berteştii de Sus şi Mihai Bravu, a ieşit de pe partea carosabilă, intrând într-un şanţ. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au depistat autoturismul în cauză într-un loc cu vegetaţie abundentă şi l-au identificat pe cel aflat la volan, un bărbat de 50 de ani, din satul Gura Călmăţui, comuna Berteştii de Jos.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,89 mg/l în aerul expirat şi i-au fost prelevate probe biologice de sânge.

Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii