Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De acum poti plati cu telefonul la comercianti prin aplicatia CEC Pay!

CEC Pay s-a lansat! Acum nu mai ai nevoie de portofele, bancnote, carduri si alte lucruri carora sa le duci grija. Dupa Internet Banking si Mobile Banking, treci la urmatorul nivel de tehnologie: plata cu telefonul. CEC Pay este o aplicatie Android lansata de CEC Bank prin care poti plati contactless, utilizand tehnologia NFC (Near Field Communication - comunicare in camp apropiat), direct cu telefonul la comercianti.

 

CEC Pay functioneaza doar prin conectarea cardurilor Visa CEC Bank si permite inclusiv transferuri rapide de bani, atat catre alti utilizatori de CEC Pay, cat si catre carduri emise de alte banci din Romania. Iti poti personaliza experienta de plata si securiza tranzactiile, direct din aplicatie, prin activarea optiunii de autorizare tranzactii in cazul unor plati cu o anumita valoare sau in cazul mai multor tranzactii consecutive.

Urmeaza cei trei pasi de mai jos si vei vedea cat de simplu si rapid este:

  1. Instaleaza-ti aplicatia CEC Pay
  2. Inroleaza-ti cardul Visa de la CEC Bank
  3. Plateste la orice comerciant cu telefonul tau Android

Serviciul CEC Pay este gratuit, iar platile cu telefonul mobil sunt realizate fara taxe sau comisioane. Poti descarca aplicatia CEC Pay din Google Play Store – pentru Android, iar mai multe detalii poti afla pe site-ul nostru, la adresa www.cec.ro/cec-pay
Categorie articol: 

Comentarii