Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De 8 martie, poliţiştii au adus un zâmbet brăilencelor

ieri, oamenii în uniformă au fost printre doamne şi domnişoare, cu flori, atât în incinta Brăila Mall, cât şi pe şosele •  poliţiştii Serviciului Rutier Brăila au mers şi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, pentru a oferi flori bunicuţelor • poliţiştii au transmis doamnelor recomandări pentru prevenirea accidentelor, a tâlhăriilor şi faptelor de violenţă în familie

 

În ziua de 8 martie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila le-au întâmpinat cu flori, pe doamne, domnişoare şi pe bunicuţe. De Ziua Internaţională a Femeii, poliţiştii au transmis doamnelor, cu căldură şi simpatie, recomandări pentru prevenirea accidentelor rutiere şi a altor evenimente care le-ar putea afecta fizic şi emoţional şi le-au oferit flori şi gândurile lor bune.

Brăilencele aflate în centrul comercial Brăila Mall au primit cu bucurie urările poliţiştilor.

Un moment emoţionat a fost oferit de poliţiştii Serviciului Rutier Brăila doamnelor mature aflate, la orele prânzului, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Brăila. Bunicuţele au fost întâmpinate cu flori şi felicitări de oamenii legii, ele fiind vizibil emoţionate. În schimbul florilor, doamnele au promis că vor fi un model de comportament rutier în traversarea regulamentară a drumurilor publice. “Cu prilejul acestei zile, poliţistele compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au transmis mesaje sensibile, dar pline de semnificaţie, pentru această categorie vulnerabilă în faţa diferitelor infracţiuni, în special violenţă în familie şi tâlhărie. Florile şi zâmbetele primite de femei, în această zi specială au fost însoţite de pliante <Alege Viaţa!>, ghiduri pentru victimele violenţei în familie şi informaţii pentru prevenirea tâlhăriilor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Femeii au fost organizate de IPJ Brăila, cu sprijinul Brăila Mall şi în parteneriat cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Brăila.

Poliţiştii urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor un sincer “LA MULŢI ANI!”.

 
Categorie articol: 

Comentarii