Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De 2 X viol în grup

* o săptămână mai târziu, un al şaselea tânăr, prieten cu ceilalţi, a violat-o pe sora buzoiencei * toţi cei şase indivizi au fost arestaţi preventiv şi sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila

Şase brăileni au ajuns în arestul IPJ Brăila după ce au violat două tinere din Buzău. Primul viol s-a petrecut în seara zilei de 6 octombrie, când victima, Larisa C., în vârstă de 17 ani, din comuna Ruşeţu, judeţul Buzău, a acceptat să se întâlnească cu Ionuţ T., în vârstă de 17 ani, din Făurei Sat, comuna Surdila - Greci. Cei doi au convenit ca băiatul să vină să o ia de acasă cu o maşină, lucru care s-a şi întâmplat, Ionuţ venind la întâlnire cu Marius D. (22 de ani), domiciliat în municipiul Brăila. Cei doi au luat-o pe Larisa de acasă, însă, pe drum, când au ajuns pe izlazul satului Făurei - sat, tinerii au început să o ameninţe pe fată cu bătăia şi au obligat-o să facă sex cu ei. Ca şi cum asta nu ar fi fost de-ajuns, cei doi au chemat şi "întăriri", şi anume încă 3 prieteni - Ştefan D. (22 de ani), Dragoş M. (24 de ani) şi Aurel G (24 de ani), cu toţii din Făurei Sat, cu care fata a fost obligată să facă sex.
La întoarcerea către satul fetei, Marius D. - şoferul, Ionuţ T. şi Ştefan D., au oprit lângă o staţie pentru irigiat. Acolo, Ştefan şi Marius au luat-o pe sus pe fată, simulând că o aruncă în canalul de irigaţie dacă nu mai "stă la o tură" şi apoi au violat-o din nou. Apoi au dus-o acasă, unde fata, de frica părinţilor, nu le-a povestit nimic acestora şi nici nu a reclamat la poliţie ce i s-a întâmplat.
O săptămână mai târziu, pe data de 12 octombrie, Ionuţ a sunat-o din nou pe Larisa, propunându-i să se întâlnească pentru a se împăca. În naivitatea ei, fata a acceptat, spunând însă că nu se întâlneşte cu el decât dacă asistă şi sora ei la întrevedere. Bucurie mai mare pentru violatori nici că se putea. Ionuţ a mers cu Marius şi cu Ştefan până la intrarea în comuna Ruşeţu, unde Marius i-a dat maşina lui Ionuţ, asta deşi tânărul e minor şi nu are permis de conducere. Scopul era ca cele două surori să nu se răzgândească, văzându-i iarăşi în gaşcă. Văzându-l singur în maşină, surorile au urcat, însă, când acesta s-a oprit să îi ia şi pe cei doi prieteni, fetele au încercat să se dea jos din maşină, însă au fost urcate cu forţa înapoi. Când au ajuns pe izlazul satului Făurei - sat, Ionuţ l-a sunat pe Aurel B., în vârstă de 18 ani. Acesta a sosit imediat în locul unde cei 3 le ţineau pe fete şi a început să o ameninţe pe sora Larisei, Dida (30 de ani), pe care a obligat-o să întreţină cu el rapoturi sexuale.
Totul s-a întâmplat cam la 150 de metri de locul unde ceilalţi trei prieteni ai săi o ţineau pe Larisa. Cei care au întrerupt "petrecerea" tinerilor au fost poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Făurei. Aceştia patrulau în zona Centrului de Testări Feroviare Făurei, când şi-au dat seama că pe câmp de întâmplă ceva ciudat şi s-au îndreptat spre zona respectivă. Acolo au găsit-o pe Dida, care le-a povestit că fusese violată. Mai departe, i-au găsit numai pe Marius, pe Ştefan şi pe Larisa, Ionuţ şi Aurel reuşind să fugă în sat. Ei au fost prinşi ulterior. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate, conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.
Joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei a pus în mişcare acţiunea penală împotriva celor şase autori, fiind prezentaţi Judecătoriei Făurei cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile pentru 5 dintre indivizi, respectiv pentru 20 de zile pentru minorul Ionuţ T. Toţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii