Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De 1 iunie copiii au intrarea gratuită la Zoo Brăila

* administratorii grădinii ne-au declarat că au luat toate măsurile de siguranță

 

 

Și anul acesta, de ziua lor, copiii au intrarea gratuită la Grădina Zoologică Brăila. Vechii și noii locatari ai parcului abia așteaptă să îi vizitați, iar administratorii grădinii asigură că au luat toate măsurile ce se impun pentru a vă putea bucura de o plimbarea plăcită, în condiții de siguranță.

Cum pandemia de coronavirus încă nu a trecut, anul acesta, ziua de 1 Iunie nu va mai fi marcată prin evenimente organizate de municipalitate, însă brăilenii mici și mari au la dispoziție parcurile sau Faleza pentru a se distra.

Cum a arătat Ziua Copilui anul trecut

În 2019, brăilenii mici și mari au ales să sărbătorească 1 Iunie pe fosta Strada Regală, la Festivalul Dulciurilor. Evenimentul a fost organizat de Primăria municipiului Brăila și a reușit să încânte papilele gustative ale pofticioşilor. Pe lângă dulciurile cu toate culorile, gusturile şi formele, copiii s-au putut delecta cu un program artistic deosebit, din care nu au lipsit muzica, dansul, spectacolele de teatru, atelierele de pictură ori defilările personajelor din poveşti şi desene animate.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii