Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deţinuţii de la Tichileşti au participat la o partidă amicală de fotbal

Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată în cadrul Centrului de detenţie Tichileşti prin organizarea unui meci de fotbal la care au participat 10 tineri privaţi de libertate • la partida organizată în data de 31 mai, deţinuţii s-au confruntat cu echipa de juniori a clubului ACS Blue Stars Brăila

 

Competiţie sportivă cu participarea deţinuţilor din cadrul Penitenciarului Brăila care au jucat fotbal într-o partidă amicală cu echipa de juniori a clubului ACS Blue Stars Brăila. Astfel a fost marcată “Ziua internaţională a copilului” în cadrul Centrului de Detenţie Tichileşti. Echipa de juniori a A.C.S.  Blue Stars Brăila a fost coordonată de preşedintelui clubului, Daniel Plesa.

După cum ne-au transmis reprezentanţii unităţii de detenţie, evenimentul a fost organizat în data de 31 mai, la ora 10.00 pe terenul clubului, din Aleea Castanilor. La activitate au participat 10 persoane internate care execută măsura educativă în regimul de executare deschis. Pentru ca ziua de 1 iunie să reprezinte un prilej de bucurie pentru copii, indiferent de vârstă şi de mediul de provenienţă, micii fotbalişti au primit premii, constând în echipament sportiv, din partea conducerii clubului A.C.S. Blue Stars. “În cadrul centrului, activităţile sportive sunt susţinute cu regularitate de către monitorul sportiv al instituţiei, ag. Marius Vîlcu. Centrul manifestă o constantă preocupare pentru demersurile specifice reintegrării sociale, desfăşurate în cadrul comunităţii locale. Se realizează implicarea activă şi responsabilizarea  membrilor comunităţii în scopul creşterii şanselor de reintegrare a adolescenţilor cu antecedente în comiterea de fapte antisociale”, a transmis purtătorul de cuvânt al penitenciarului Tichileşti, Ionel Dincă.
Categorie articol: 

Comentarii