Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deţinuţii de la Tichileşti au beneficiat de consultaţii medicale gratuite

ieri, tinerii aflaţi în centrul de detenţie au primit vizita unor medici şi asistenţi, voluntari ai Paraclisului Catedralei “Mântuirii Neamului” • deţinuţii au primit consultaţii gratuite din partea unui medic stomatolog, unul de diabet şi boli de nutriţie şi un psiholog • deţinuţii au jucat şi fotbal, alături de cinci fotbalişti de la “Dacia Unirea”

 

Ieri, deţinuţii de la Penitenciarul Tichileşti au avut parte de surprize. Tinerii aflaţi în executarea pedepselor privative de libertate au primit vizita unor medici şi asistenţi, voluntari ai Paraclisului Catedralei “Mântuirii Neamului”. Au fost oferite consultaţii gratuite şi sfaturi menite să îi ferescă de boli, la acţiune fiind prezenţi un medic stomatolog, unul de diabet şi boli de nutriţie, un psiholog şi un asistent medical. Mai mulţi deţinuţi au jucat apoi şi fotbal, alături de cinci fotbalişti ai unei echipe, primind în final şi cadouri, ce au constat în tricouri personalizate, mingi de fotbal, palete de tenis. Acţiunea face parte dintr-o campanie derulată de voluntari, la nivel naţional, după cum a declarat Dan Prună, coordonator la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

La evenimentul de ieri, de la Penitenciarul Tichileşti, au participat 40 de tineri, dintre care aproape jumătate erau minori, după cum ne-au spus reprezentanţii de la Penitenciarul Tichileşti. Fotbaliştii care au jucat un meci cu tinerii deţinuţi erau tot voluntari, de la “Dacia Unirea”. Deţinuţii au fost încântaţi de activitatea desfăşurată în penitenciar, între orele 9.00 şi 12.30.
Categorie articol: 

Comentarii