Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deţinea ilegal o armă de vânătoare

deşi permisul de armă îi expirase din toamna anului trecut, un brăilean de 55 de ani a omis să predea arma de vânătoare la un armurier autorizat • poliţiştii i-au făcut o vizită şi i-au întocmit dosar penal

 

Avea armă de vânătoare, însă nu mai avea permis de port armă, iar asta l-a costat scump. Un brăilean deţinea ilegal o armă de vânătoare şi s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

În cursul zilei de 19 august, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că unui bărbat de 55 de ani din municipiul Brăila îi expirase perioada de valabilitate a permisului de armă, încă din data de 17 septembrie 2018. Acesta nu a depus arma înscrisă în permis în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat. “În cauză a fost întocmit dosar penal pentru nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă. Arma în cauză a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii