Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deşeuri periculoase în depozitul unei societăţi din Albina

poliţiştii au găsit produse de protecţie a plantelor ce nu sunt autorizate a fi utilizate în România şi altele care aveau termenul de valabilitate expirat •

 

Poliţiştii brăileni au desfăşurat o acţiune, pe raza localităţii Albina, pentru prevenirea şi combaterea faptelor la regimul substanţelor şi deşeurilor periculoase. În cursul zilei de 4 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat în depozitul unei societăţi produse de protecţie a plantelor ce nu sunt autorizate a fi utilizate pe teritoriul României şi altele care aveau termenul de valabilitate expirat, devenind deşeu.

Întrucât reprezentantul societăţii, un bărbat de 36 de ani din Brăila, a utilizat produsele neautorizate şi nu a luat măsurile de eliminare totală a deşeurilor printr-o societate autorizată, întreaga cantitate identificată (30 de litri şi 2 kg),  a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, a precizat subinsp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005 privind protecţia mediului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii