Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deşeuri feroase şi material lemnos, fără acte

poliţiştii au depistat un vrâncean care transporta cu autoutilitara aproape o tonă  de fier vechi • un brăilean avea în autoturism cantitatea de un metru cub de lemn, specia fag, fără a deţine documente legale

 

Poliţiştii au confiscat aproape o tonă de fier vechi, dar şi material lemnos fără documente legale. Marfa era transportată de un vrâncean şi un brăilean.

În cursul zilei de duminică, la ora 16.30, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală l-au oprit în trafic pe un tânăr de 29 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce transporta deşeuri feroase cu o autoutilitară. Întreaga cantitate de fier vechi, respectiv 967 de kg, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unei societăţi comerciale de profil. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 2.500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În ziua de 4 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului l-au oprit în trafic, pe Şoseaua Râmnicu Sărat, pe un brăilean de 37 de ani. El transporta, cu ajutorul unei autoutilitare, material lemnos din specia fag, fără a îndeplini condiţiile legale de provenienţă şi de transport. “Cantitatea de un metru cub de lemn a fost ridicată în vederea confiscării şi predată, pe bază de proces-verbal, Ocolului Silvic Lacu Sărat. Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţionat conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii