Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Datornic violent

Nu a mai primit bautura pe datorie, asa ca a spart geamul magazinului in care a fost refuzat. Este isprava unui brailean de 33 de ani, care s-a suparat pe un comerciant din cartierul Vidin, si i-a spart geamul cu o bita. Numai venirea jandarmilor l-a potolit pe datornicul furios, care avea de gind sa mai sparga si alte geamuri, in semn de protest ca nu mai este servit la chioscul respectiv.
Ilie G. cumpara de mult timp pe datorie alimente, bautura si diverse maruntisuri de la chioscul aflat in apropierea locuintei sale. Ultima data, insa, patronul i-a adus la cunostinta ca restantele sale sint deja cam mari, si nu ii mai vinde nimic pina nu achita o parte din ele. Barbatul s-a suparat ca este tratat in acest fel, a facut scandal, a plecat acasa si a revenit la chiosc cu o bita, improvizata dintr-un picior de scaun, cu care s-a apucat, gospodareste, de spart geamuri. Speriat, comerciantul a chemat imediat jandarmii, care l-au retinut pe agresor. "M-au enervat. Am dat cu pumnul in tejgheaua aia, tejgheaua ma-sii, dar tot i-o fac eu ! Nu-i iert! Deseara veniti iar si ma luati de aici !", a amenintat Ilie G.
"Jandarmii au retinut un individ care a spart geamul unui chiosc, cu o bita, tulburind ordinea si linistea publica. Persoanei in cauza i s-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale, pentru distrugere, acestea fiind inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, ne-a declarat lt. Iulian Timofei, purtator de cuvint al Jandarmeriei Braila.
Barbatul risca acum sa plateasca din greu, pentru datoria de citeva milioane de lei, pe care o avea, catre chioscarul din vecini.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii