Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Datoare la banca, din cauza nepoatei

O batrana de 64 de ani s-a trezit ca trebuie sa duca bani la banca, dupa ce si-a ajutat o nepoata sa-si cumpere un televizor. Pentru ca fata nu a mai achitat ratele, in octombrie, anul trecut, femeia a fost somata sa achite restanta In valoare de 1.206,36 lei. In aceeasi zi, pagubita a ajuns si ea pe "post" de reclamat, cand un vecin s-a plans politistilor ca aceasta i-a calcat hotarul.
Miercuri, Marita P., din comuna Cazasu, a reclamat-o la postul de politie din localitate pe nepoata sa, Cecilia T. (22 de ani) din satul Mihail Kogalniceanu, comuna Sutesti, de comiterea infractiunii de abuz de Incredere. Din primele cercetari a reiesit ca persoana reclamata a obtinut un credit In vederea achizitionarii unui televizor LCD, pe baza cuponului de pensie al bunicii sale, luandu-si obligatia sa achite In rate contravaloarea acestuia. Pentru ca nu s-a tinut de promisiune, politistii i-au Intocmit actele premergatoare cercetarii penale.
In aceeasi zi, reclamanta a fost si ea data pe mana politistilor, pentru ca nu a respectat semnul de hotar Intre imobilul ei si cel Invecinat, ocupand abuziv acea suprafata de teren. In cauza s-a Intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de tulburare de posesie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii