Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dati drumul la porti!

Nu mai suport! Mi-a ajuns! M-am saturat ca unii si altii sa ia decizii care ma privesc direct pe mine. Si cel mai mult ma enerveaza (si sint sigur ca majoritatea elevilor Murgociului au aceeasi opinie ca mine) faptul ca doamna directoare Stanciu a decis ca, la nici trei zile de la inceperea scolii, sa inchida portile liceului.
De ce? Din cauza unor batrinei super-puturosi care locuiesc vis-à-vis de Murgoci, dorm cite 14 ore pe zi si care (vezi, Doamne!) erau deranjati de zgomotul facut in pauze de elevii care ieseau si-si luau mincare de la chioscul din afara liceului. Si astfel, de aproximativ doua saptamini, cei peste 1.000 de elevi ai Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci" sint practic incuiati cite 5 - 6 ore pe zi, fara chiosc, fara cantina, fara nimic. Ca pe vremea lui Ceausescu!
Mai grav este ca aceasta hotarire a fost luata fara a consulta Consiliul Elevilor, un organism creat cu unicul scop de a sustine si exprima parerile elevilor. Adica, practic, pe doamna directoare nici macar n-o intereseaza parerea elevilor, elevi pe care ar fi trebuit, in mod normal, sa-i reprezinte. In schimb, ea prefera sa ia decizia cea mai usor de aplicat. Dumneaei alege sa inchida portile liceului, fara sa amenajeze o cantina sau macar un chiosc, lasindu-i astfel pe toti elevii fara un loc de unde sa-si poata cumpara ceva de mincare.
Cumva inteleg ce se intimpla. Poate ca pe unii ii bintuie o profunda nostalgie pentru ce era inainte de '89 si acum incearca sa recreeze atmosfera de inchisoare in interiorul institutiei pe care vremelnic o conduc. Insa ii rog sa dea drumul la porti si, pe viitor, sa mai ceara si parerea elevilor inainte de a lua o decizie care ii priveste direct.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii