Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A dat peste cap etilotestul: şofer cu alcoolemie de 0,74 mg/l

în noaptea de duminică spre luni, un bărbat de 33 de ani din Siliştea s-a urcat la volanul autoturismului sub influenţa alcoolului, însă poliţiştii i-au ieşit în cale • întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu etilotestul şi rezultatul a fost de 0,74 mg/l

 

Prevederile Codului Rutier nu prea îi interesează pe unii şoferi care se urcă la volan sub influenţa alcoolului, fără a se gândi la riscuri atât pentru ei, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.

În noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Siliştea, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Latinu. “În timpul discuţiilor purtate cu şoferul, poliţiştii au constatat că acesta emana halenă alcoolică şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,74 mg/l”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii