Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A dat cu pumnul dintr-un motiv banal: nu era băgat în seamă

un localnic din comuna Tudor Vladimirescu s-a trezit luat la bătaie de un consătean, dintr-un motiv stupid • între cei doi a fost un conflict mai vechi, iar totul a degenerat când atacatorul a vrut să discute cu victima şi aceasta a refuzat • Ionuţ Radu, zis “Rădel”, a dat cu pumnul, acum fiind judecat pentru lovire sau alte violenţe

 

Un localnic din comuna Tudor Vladimirescu a luat un pumn în ochi, de la un consătean care i-a cerut socoteală pentru un conflict mai vechi. Victima a ajuns la spital, iar agresorul este judecat acum pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Potrivit rechizitoriului Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în seara zilei de 4 noiembrie 2017, în jurul orei 22.00, persoana vătămată Ion M., aflată la locuinţa din comuna Tudor Vladimirescu, împreună cu soţia sa, a auzit zgomote în stradă şi a ieşit la poartă pentru a vedea ce se întâmplă. Pe strada din faţa locuinţei, bărbatul l-a găsit pe consăteanul său, Ionuţ Radu, zis “Rădel”, de 38 de ani, care locuieşte fără forme legale în comună.

Pe fondul unui conflict mai vechi, acesta a încercat să poate o discuţie cu partea vătămată, însă aceasta a refuzat. Localnicul Ion M. a vrut să se întoarcă acasă, însă inculpatul Ionuţ Radu l-a lovit cu pumnul, o singură dată, în zona ochiului stâng, provocându-i o plagă. Bătăuşul ar fi avut în mână şi un obiect contondent, însă victima nu a apucat să vadă despre ce era vorba, întrucât lovitura a venit pe neaşteptate. Potrivit victimei, bătăuşul, aflat se pare sub influenţa alcoolului,

s-a urcat apoi în autoturismul său şi a plecat.

Când bărbatul agresat a ajuns acasă, fiica acestuia a chemat ambulanţa, întrucât sângera abundent. Localnicul din Tudor Vladimirescu a ajuns la spital, el fiind diagnosticat la Unitatea de Primire Urgenţe cu “plagă tăiată arcadă stângă, hematom stâng”. În certificatul medico-legal s-a arătat că Ion M. prezenta leziuni traumatice care s-au putut produce prin “lovirea activă cu corp dur tăietor”, necesitând pentru vindecare 11- 13 zile de îngrijiri medicale.

Leziunile nu i-au pus viaţa în primejdie victimei. Bărbatul a declarat că se constituie parte civilă în procesul penal, cu suma de 10.000 lei.

Inculpatul, de ocupaţie agricultor, are antecedente penale şi nu a avut o atitudine cooperantă cu anchetatorii.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, dosarul fiind trimis spre soluţionare Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii