Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dascălii brăileni, donaţie de 10.000 lei pentru lupta cu COVID-19

• donaţia a fost făcută de Sindicatul Învăţământ Brăila, în cadrul unei strângere de fonduri organizate de Federaţia “Spiru Haret” • scopul acţiunii este acela de a achiziţiona un aparat de ventilaţie mecanică ce va fi donat unui spital

 

Dascălii brăileni sprijină lupta medicilor din prima linie cu infecţiile cu coronavirus (COVID-19). Ieri, Sindicatul Învăţământ Brăila “Corneliu Gheorghe Caranică” a donat suma de 10.000 lei în acest scop, răspunzând asfel imediat apelului făcut de Federaţia “Spiru Haret”, care organizează o strângere de fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de ventilaţie mecanică.

“În contextul crizei din spitale generată de pandemia de coronavirus, am contribuit la strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unui astfel de aparat pe care Federaţia Spiru Haret îl va dona unei unităţi medicale. Încercăm astfel, din puţinul nostru, să ne aducem sprijinul în lupta pe care România o duce împotriva acestui virus. Fondurile se vor strânge în contul FSE «SPIRU HARET», urmând ca federaţia să încheie un parteneriat cu un ONG ce se va ocupa de achiziţionarea echipamentului şi alegerea spitalului căruia îi va fi donat. Un astfel de aparat costă minimum 20.000 de euro.  Noi, Sindicatul Învăţământ Brăila, în numele membrilor noştri, salariaţi ai şcolii brăilene, am răspuns chemării federaţiei noastre şi am donat suma de 10.000 lei. Aşa înţeleg dascălii brăileni să sprijine efortul comun al românilor în lupta cu «duşmanul nevazut», virusul ucigaş”, ne-a declarat Valeriu Partene, preşedintele sindicatului brăilean.
Categorie articol: 

Comentarii