Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dasaev rămâne în arest!

* în urma contestației împotriva măsurii arestării, cauza a ajuns la Curtea de Apel Galați, termenul de judecată fiind stabilit pentru astăzi, 24 septembrie * magistrații au respins contestația formulată de inculpat și au menținut arestul

 

Fără scăpare. Dosarul privind verificarea măsurii arestului preventiv, pentru Daniel Gabriel Husein - zis Dasaev, a ajuns la Curtea de Apel Galați, iar astăzi, 24 septembrie, s-a decis ca acesta să rămână în spatele gratiilor. Magistrații au respins cererea formulată de inculpatul Dasaev. ”S-a respins, ca nefondată contestația formulată de inculpat”, a transmis reprezentantul Curții de Apel Galați.

Acuzat de comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, inculpatul a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de magistrații Tribunalului Brăila, la data de 18 septembrie. Dasaev a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii