Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dasaev nu a obţinut câştig de cauză la Curtea de Apel Galaţi

ieri, judecătorii instanţei superioare au respins, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Husein Daniel Gabriel împotriva măsurii de prelungire a arestării dispuse de Tribunalul Brăila

 

Inculpatul Dasaev nu a reuşit să îi convingă pe judecătorii Curţii de Apel Galaţi să îi înlocuiască măsura arestului preventiv. După ce Tribunalul Brăila a prelungit arestul faţă de Daniel Gabriel Husein, acesta a formulat contestaţie. Ieri, magistraţii de la CA Galaţi au dat verdictul care nu a fost în favoarea inculpatului. “Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Husein Daniel Gabriel împotriva încheierii de şedinţă din data de 14.01.2019, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi al Tribunalului Brăila. Obligă pe contestatorul-inculpat Husein Daniel Gabriel la plata către stat a sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, este soluţia pronunţată la şedinţa din data de 22 ianuarie.

Reamintim că Dasaev a ajuns în spatele gratiilor, după ce procurorii l-au acuzat că ar fi înjunghiat doi sportivi, baschetbalişti ai Clubului Cuza Sport, de origine americană, în seara zilei de 15 septembrie 2018, pe holul băii terasei “The Music Pub” de lângă patinoar. Conflictul a fost unul spontan, din motive care nu sunt încă foarte clare. Cei doi baschetbalişti au ajuns la spital şi au intrat direct în sala de operaţie. Dasaev a fost arestat pentru tentativă de omor. Încă de la început, acesta a fost principalul suspect, însă el şi-a susţinut tot timpul nevinovăţia.
Categorie articol: 

Comentarii