Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dasaev i-a dat 5-6 pumni baschetbalistului de 2,03 metri înălţime. Iar americanul nici nu s-a clintit

Este tragic şi ruşinos pentru Brăila ce s-a întâmplat în Music Pub, în noaptea de 15/16 septembrie 2018. Cei doi baschetbalişti americani înjunghiaţi de Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, au părăsit de câteva luni bune România şi probabil că nu vor dori să mai audă în veci de ţara asta.

Procurorii au reuşit să refacă filmul atacului sângeros din Music Pub (închis între timp) şi să probeze faptul că Dasaev este cel care i-a înjunghiat pe sportivii americani.

Am citit şi eu pasaje din rechizitoriu şi vreau să vă spun că am zâmbit un pic. Ştiu, vorbim despre un eveniment trist, dar credeţi-mă, dacă o să parcurgeţi varianta procurorilor şi o să vedeţi cât de „mare smardoi” a fost acest Dasaev, o să vă vină să râdeţi.

Concret, la un moment dat în rechizitoriu se spune aşa:

“După ce a depăşit cu doi paşi linia formată de persoana vătămată şi martor, inculpatul Husein Daniel Gabriel s-a întors subit şi i-a aplicat persoanei vătămate Bowie JR o lovitură de pumn în zona mandibulei. Persoana vătămată nu s-a dezechilibrat şi nu şi-a pierdut coordonarea, astfel că inculpatul i-a mai aplicat lovituri de pumn. În continuare inculpatul a prins-o pe persoana vătămată cu braţele, iar cei doi s-au împins şi au căzut pe podea...”.

Aşadar, la 1 noaptea, pe brăileanul Dasaev îl apucase cheful de cafteală. Băi, şi din tot barul ăla, pe cine credeţi că a pus ochii Dasaev? Pe nişte tipi de 2,03 metri, respectiv 1,98 metri înălţime. Nişte namile cu braţe de 1 km lungime. Dar Dasaev, nu şi nu. Probabil că băutura îi ajunsese până în călcâie de a avut tupeu să sară la bătaie la nişte „şifoniere”, de la Mobexpert.

Faza amuzantă mi s-a părut atunci când procurorii povestesc ce s-a întămplat după ce Dasaev l-a lovit din senin pe americanul Bowie JR. Americanul nu că nu s-a dezechilibrat, dar probabil că nici nu şi-a dat seama că a fost lovit. Au urmat alţi pumni expediaţi de Dasaev, şi tot nimic. Americanu’ era bine-mersi, pe picioarele lui. Moment în care baschetbalistul l-a apucat pe Dasaev ca pe un rucsac şi l-a zdruncinat serios. Cei doi au căzut la podea, după care Dasaev a dat cu cuţitul de mai multe ori.

Este jenant pentru un presupus membru marcant al lumii interlope, cum se spunea că ar fi Dasaev, să dai 5-6 pumni într-un adversar, iar respectivul nici să nu realizeze că l-ai lovit.

Dasaev a făcut Brăila de ruşine în primul rând pentru că a deranjat nişte cetăţeni care, potrivit procurorilor, îşi vedeau de treabă. Iar în al doilea rând, Dasaev merită oprobriul public pentru că a acţionat mişeleşte, lovind cu cuţitul. Logic, dacă a văzut că dă cu pumnul ca într-un zid, a zis să îşi rezolve problemele cu şişul. (Nicu ZGHEARĂ)
Categorie articol: 

Comentarii