Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dario Bonetti a fost demis, Ion Marin va asigura interimatul

"Începând de duminică Dario Bonetti nu va mai pregăti echipa, iar luni ne vom vedea din nou pentru a mai discuta şi alte aspecte. Dario Bonetti s-a angajat la o muncă dificilă şi a trecut prin perioade grele. El s-a descurcat destul de bine. După 4 luni a ajuns într-un moment, dar ceea ce a făcut în planul relaţiilor cu acţionarii este impardonabil. Pe banca tehnică la următorul joc va sta Ion Marin", a spus Badea, la plecarea din cantonamentul echipei din Săftica, acolo unde a fost să discute cu Dario Bonetti.
Badea a explicat că întâlnirea cu Bonetti a fost una civilizată şi a dezvăluit că a discutat cu jucătorii, despre care a afirmat că au puterea să treacă peste aceste momente dificile. "Întâlnirea a fost civilizată, calmă, fără niciun fel de condiţii. Am discutat şi cu jucătorii şi le-am spus, iar ei nu pot decât să constate că se întrerupe un ciclu pe care l-au început cu un staff tehnic. Au muncit bine împreună, iar acum nu am văzut feţe bucuroase, ci doar feţe îngrijorate de viitorul personal, dar şi al echipei. Aseară ştiam un lucru, iar azi lucrurile au avut cu totul o altă dimensiune. Cred că jucătorii au forţa să treacă peste aceste momente mai grele" , a conchis preşdintele clubului din Ştefan cel Mare.
Deşi Nicolae Badea a spus că Dario Bonetti va sta şi sâmbătă seară în cantonamentul echipei de la Săftica, italianul a plecat imediat după oficialul dinamovist.
Dario Bonetti a fost instalat în funcţie la finele lunii iunie, când l-a înlocuit pe Mircea Rednic, iar în această perioadă a condus echipa în 13 meciuri oficiale, obţinând şapte victorii, un egal şi cinci înfrângeri. Deşi Dinamo a reuşit să califice echipa în grupele Ligii Europa şi se află la trei puncte de lider, a pierdut în schimb pe teren propriu cu Internaţional Curtea de Argeş, Oţelul Galaţi, Slovan Liberec şi Panathinaikos. În campionat, formaţia din Ştefan cel Mare a înscris numai 8 goluri, având unul dintre cel slabe atacuri din primul eşalon.
După jocul cu Panathinaikos Atena din Liga Europa, scor 0-1, Cristi Borcea şi Vasile Turcu s-au arătat extrem de dezamăgiţi de prestaţia echipei, precum şi de modul în care Dario Bonetti i-a pregătit pe jucători şi i-au cerut acestuia demisia. După o întâlnire între Borcea, Badea, Turcu şi Bonetti s-a stabilit că italianul va continua la Dinamo, dar acesta a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă în care i-a atacat dur pe Borcea şi Turcu, lucru care l-a deranjat vizibil pe preşedintele CA al alb-roşiilor, Nicolae Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii