Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dansatorii de la Lil Motion s-au calificat la Campionatul Mondial “DanceStar World Finals”

• şase trupe de dans ale şcolii s-au calificat la campionatul ce va avea loc în luna mai, în Croaţia • trupa  New LiL Style s-a calificat la “World of Dance” din Los Angeles

 

Premii peste premii şi calificare la Campionatul Mondial “DanceStar World Finals”! LiL Motion Dance School, condusă de coregraful LiLiana Stan, a avut un start frumos în 2019. Luna trecută, şcoala de dans a participat cu şapte coregrafii la Dance Star Qualifers si s-a calificat cu şase dintre acestea la Campionatul Mondial “Dance Star World Finals” din Poreci, Croaţia. Astfel, în luna mai, 30 de copii frumoşi şi talentaţi vor reprezenta LiL Motion Dance School, Brăila şi România la “DanceStar World Finals”. Trupele de dans calificate sunt:

New LiL Style - locul 1 Urban style - juniori;

LiL Attitude - locul 3 Urban style - children;

LiL Family - locul 1 Open - juniori, coregrafia “Hit the road Jack”;

Gipsy LiL - locul 1 Folklor - juniori, dans ţigănesc;

Modern LiL loc 1 Contemporan - juniori, coregrafia “Call me devil”;

Mini LiL - locul 3 Open - mini.

De asemenea, LiL Motion Dance School a participat pe 13 aprilie, la Cluj, la World of Dance Romania cu trupa New LiL Style la categoria Juniori şi a obţinut locul 3 şi calificarea la World of Dance din America, care va avea loc în perioada 27-31 iulie în Los Angeles. De precizat că Modern LiL a încheiat competiţia pe locul 9 din 20 de trupe participante.

Tot pe 13 aprilie, LiL Motion Dance School a participat la Brăila la Cupa Memorială “Georgeta Novac” care a avut loc la Sala Polivalentă, iar câştigători au fost:

Solo contemporan - Daria Dobrilă - locul 1 şi un premiu special;

Open/show solo - Luisa Lefter - locul 2, categoria de varsta 7-9 ani; Clara Nichifor - locul 1 şi Maria Nistor - locul 2, la categoria de vârstă 7-9 ani, coregraf Liliana Stan;

Urban style - trupa Boom LiL - locul I, categoria de vârstă 7-9 ani.

 
Categorie articol: 

Comentarii