Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dansatorii de la Lil Motion Dance School, premiaţi la Bucharest Dance Festival 2017

• la cea mai mare competiţie internatională de dans a toamnei din România, şcoala brăileană a participat cu 27 de dansatori • elevii pregătiţi de Liliana Stan au prezentat nouă coregrafii, iar cu şapte dintre ele s-au calificat la campionatul Mondial din 2018, din Canada

 

Brăilenii de la Lil Motion Dance School pregătiţi de coregrafa Liliana Stan au obţinut rezultate foarte bune la Bucharest Dance Festival 2017, cea mai mare competiţie internatională de dans a toamnei din România, la care au participat peste 2000 de dansatori. Din juriu au făcut parte multe personalităţi internaţionale din domeniu. 

La concursul organizat de Ars Nova Events, clubul de dans sportiv brăilean a participat cu 27 de dansatori, în nouă coregrafii, iar în şapte dintre ele a avut prezenţe pe podium. Reprezentanţii celor şapte coregrafii care au urcat pe podium şi-au asigurat participarea la campionatul Mondial care va avea loc în 2018 la Montreal, în Canada.

Pe locul întâi, de la Lil Motion Dance School s-au clasat: LiL Attitude la Open Children, LiL Family-Production - la seniori, New LiL-Urban - la juniori şi tot la această categorie de vârstă pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat şi cei de la Dance in four la Open. Pe locul al doilea, s-au clasat trupele de la LiL Attitude - Urban, în concursul copiilor şi Modern LiL-Open, la juniori, iar LiL Girls-MTV a ocupat poziţia a treia la juniori. La şase dintre aceste locuri pe podium, pe scenă s-au aflat dansatoarele Bianca Perianu şi Ana Maria Dudulea.

“Este a treia ediţie la care participăm, iar rezultatele sunt foarte bune în opinia mea, am concurat cu nouă coregrafii şi cu şapte dintre ele ne-am calificat pentru Campionatul Mondial de anul viitor din Canada. Cu puţin noroc, cred că puteam urca pe podium şi cu celelalte două coregrafii. Din păcate, cam aici se opreşte traseul nostru pentru că şi anul trecut ne-am calificat la competiţia mondială, dar nu am avut resursele financiare pentru a merge acolo. Poate la anul vom avea mai mult noroc şi vom reuşi să ajungem în Canada”, ne-a declarat coregrafa Liliana Stan.
Categorie articol: 

Comentarii