Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dansatorii «D-STRICT», în paşi de dans spre America

Trupa de dans "D-STRICT" a primit o primă sponsorizare însemnată pentru a ne reprezenta la concursul Hip Hop International. Competiţia celor mai buni dansatori din lume se va desfăşura în San Diego (America), în perioada 3 - 10 august 2015.
Banii au venit din partea Carrefour România şi au fost acordaţi Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Vespasian Lungu" al cărui director este George Romeo Bunea, prin contract de sponsorizare. Coregraful trupei este şi profesor de dans în cadrul şcolii de arte. Ca urmare, bugetul propriu al judeţului Brăila pe 2015 a fost rectificat, schimbare adoptată în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean. Bugetul a fost mărit cu 5.000 de lei, adică aproximativ 1.100 de euro. Acest proiect a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi, iar fostul preşedinte CJ Ovidiu Nechita s-a plâns de faptul că acest proiect a ajuns la mapa liberalilor mult prea târziu, cu doar câteva zile înainte de şedinţă. Foştii PDL-işti Marian Sârbu, Alfredo Pascale şi Gicu Mitache s-au abţinut de la vot, motivând că nu au votat niciodată proiectele de buget. Proiectul a trecut, restul consilierilor votând "Pentru".
Cu ajutorul acestor bani, dansatorii şi-au achitat taxa de viză. "Suntem foarte încântaţi că am primit un prim ajutor. Deşi încă nu avem toţi banii necesari plecării în America, noi încă avem speranţa că şi alţi sponsori ne vor da o mână de ajutor. Ne antrenăm din greu, pentru că acolo ne vom întâlni cu cele mai bune trupe de dans din lume şi vrem să facem o imagine bună României şi Brăilei în acelaşi timp. Am mai avea nevoie de 3.000 de euro. Mergem la toate evenimentele la care suntem invitaţi, dansăm şi la nunţi, numai să strângem banii şi să reuşim să plecăm. E o şansă unică pentru un dansator să se califice la un concurs de talie mondială. Momentan, e visul nostru cel mai mare", ne-a declarat Daniel Ganea, coregraful şi unul din membrii "D-Strict".

Mai jos, puteţi urmări un clip video prin intermediul căruia care trupa de dans brăileană vrea să demonstreze că merită să fie susţinută şi să reprezente Brăila şi România la concursul Hip Hop International din America. Coregrafia: Daniel Ganea
https://vimeo.com/126834663

 
Categorie articol: 

Comentarii