Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniela Văsioiu a demisionat din funcţia de şef al Cancelariei

• potrivit noului prefect, George Adrian Paladi, şefa Cancelariei Prefecturii, Daniela Văsioiu, a decis să îşi dea demisia, în ciuda faptului că el şi-ar fi dorit să meargă mai departe alături de fosta echipă • Paladi a precizat că deocamdată apelează la ajutorul unei persoane din instituţie “cu experienţă”, care o înlocuieşte pe Văsioiu, însă nu a dorit să facă publică identitatea acesteia • reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că s-a acomodat la Prefectură, însă a subliniat că speră ca prima ninsoare să mai întârzie, astfel încât să poată cunoaşte mersul lucrurilor în instituţie cât mai bine

 

Prefectul Brăilei, George Adrian Paladi, a afirmat, ieri, că deja s-a acomodat cu noua poziţie. Acesta a precizat că deşi şi-ar fi dorit să meargă mai departe cu fosta echipă la nivelul Cancelariei din subordine, deja s-au produs primele schimbări. Este vorba despre demisia şefei Cancelariei Prefecturii, Daniela Văsioiu. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, aceasta ar fi solicitat încheierea contractului pe motiv de extenuare. Paladi a afirmat că pentru a o înlocui deja a apelat la ajutorul unei persoane din interior, cu experienţă, însă nu a dorit să-i facă publică identitatea, fiind vorba despre o preluare de post temporară.

“De acomodat în Prefectură, m-am acomodat foarte repede. Informaţiile sunt multe, sunt noi, dar nu mă depăşesc. Vizavi de Cancelarie, exact cum am declarat, aşa am vrut să fac. Numai că doamna Văsioiu a decis să se retragă. Este decizia dumneaei şi bineînţeles că am acceptat-o. În ceea ce priveşte celelalte departamente din Cancelarie, pot spune că au rămas aceleaşi persoane. În locul dumneaei am luat pe cineva din interior, care ştie sistemul şi care ştie specificul activităţii. Nu cred că are importanţă numele. Este o persoană din interior şi am simţit eu că pot lucra cu dumneaei. Este o muncă suplimentară pentru persoana respectivă, ea fiind deja angajată pe un alt post. Este o chestie provizorie, de aceea nu vreau să dau numele. Nu este bătut în cuie, postul este vacant. Dar ca să pot să fiu ajutat în timp real cu tot ce înseamnă informaţii, documente, am luat pe cineva din interior care ţine locul oarecum. Nu e vorba că nu ar trebui să iasă în presă, dar aş prefera să nu dau numele momentan. Dar va fi o persoană pe postul de şef al Cancelariei, clar, că decizia este de a aduce o persoană pe poziţia respectivă”, a declarat Paladi.

 

Noul prefect speră ca prima ninsoare să mai întârzie, ca să aibă timp să se familiarizeze cu instituţia

Întrebat dacă a fost abordat de primarul Marian Dragomir sau de către preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, pe probleme administrative de când s-a instalat pe fotoliul de prefect, Paladi a punctat că nu a fost cazul deocamdată.

“Toată lumea are aşteptări. Şi eu de la dumnealor, şi dumnealor de la mine. Ne-am întâlnit pe culoar. Oricum, sprijinul este reciproc. Şi din partea mea către dumnealor şi din partea dumnealor către mine. Adică au fost discuţii, dar doar amicale, să zic, protocolare, nicidecum administrative, momentan”, a afirmat Paladi.

Tot cu această ocazie, noul prefect al judeţului şi-a exprimat speranţa că prima ninsoare va veni cu întârziere, astfel încât să aibă timp să se familiarizeze cu instituţia şi să poată pleca apoi pe teren, în cazul în care situaţia o va cere.

“Îmi doresc să ningă puţin mai târziu, să pot să înţeleg foarte bine tot ce este aici în instituţie, ca ulterior să pot să plec pe teren, unde necesită intervenţia mea, dacă vor fi situaţii de urgenţă. Nu mă înţelegeţi greşit. Nu am emoţii. Dar partea practică îmi place mai mult decât partea teoretică. Eu chiar prefer terenul decât biroul, dar asta este. Nu facem ce vrem, facem ce trebuie!”, a conchis prefectul.
Categorie articol: 

Comentarii