Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniela Buruiana: "Ce atita agitatie ca se da o suma de tot rahatul?"

Fostii deputati care au solicitat acordarea a trei indemnizatii de parlamentar pina vor gasi un nou loc de munca sau pina se vor pensiona sustin ca au facut acest lucru legal, cei mai multi nestiind ce lege le permite acest lucru, Daniela Buruiana, fost deputat de Braila, considerind ca "e o suma de tot rahatul".
"Ce atita agitatie ca se da o suma de tot rahatul? Nu am facut decit sa respectam legea care spune ca, daca nu ai alte surse de venit, poti solicita indemnizatia pe trei luni. Nu stiu legea cum se cheama", a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, fostul deputat Daniela Buruiana. Ea a spus ca de la Directia de Personal a Camerei Deputatilor a aflat ca poate solicita indemnizatia pe trei luni, pina isi gaseste un nou loc de munca.
Fosta europarlamentar, Daniela Buruiana a precizat ca si Parlamentul European "ofera asa ceva", adica niste compensatii financiare atit pentru fostii parlamentari cit si pentru fostii angajati ai acestora. "Si e in euro!", a adaugat Buruiana.
48 de fosti deputati care nu au mai primit un nou mandat in noua legislatura, 2008-2012 si care nu au nici un fel de venit vor beneficia, la cerere, timp de trei luni, din bugetul Camerei Deputatilor, de o indemnizatie tranzitorie egala cu indemnizatia bruta de deputat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii