Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Tudose: “Domnul primar încurajează și susține inițiativele și proiectele consilierilor dacă sunt sustenabile”

Daniel Tudose, inginer, are 52 de ani și a absolvit  Facultatea Mecanică Agricolă, profilul mecanic, din cadrul Institutului Politehnic București, în anul 1995. După terminarea facultății a absolvit mai multe cursuri printre care cel de inspector în domeniul Sănătății și Securității în muncă. Totodată, este absolvent al programului cu tema “Planificarea strategică și operațională a administrației publice din România’’ organizat de Asociația Șanse Egale în cadrul proiectului “O ADMINISTRAȚIE ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI”. Este inginer șef de fermă la SC Fermandy Com SRL, iar din septembrie 2020 este consilier municipal din partea PSD.

-Cum vă simțiți la ședințele CLM Brăila?

-Am avut  privilegiul ca primele ședințe la care am participat să se desfășoare în SALA MARE de la Consiliul Județean, sală care are o anumită prestanță, sobrietate, și m-am simțit ca în prima zi de student în amfiteatrul de la Institutul Politehnic București, așa cum se numea în anii ’90.

-Ce nu vă place?

- Din cauza situației sanitare, nu -mi place comunicarea greoaie de la distanță cu mască, nu putem vedea fețele colegilor din consiliu și aici mă refer la ședințele unde participăm fizic. La ședințele on line este altceva, depind de tehnică, de internet și cred că nici acestea nu sunt pe placul multora.

-Ați schimba ceva la modul de organizare și funcționare al ședințelor?

-Dacă ne referim la ședințele desfășurate în condiții normale, nu cred, se desfășoară după un tipar foarte bine pus la punct, sunt anii de experiență, poate că se impune în continuare o ținută decentă dar mult mai lejeră din punct de vedere vestimentar.

-Aveți vreun proiect pe care cu ajutorul grupului de consilieri PSD, să-l promovați până la sfârșitul mandatului?

-Împreună cu d-nul primar Marian Dragomir avem mai multe proiecte pe care le-am discutat. Să știți că d-nul primar încurajează și susține inițiativele și proiectele noastre dacă, bineînțeles, sunt sustenabile, ancorate în realitatea urbei.  Pot să vă divulg doar trei proiecte din ,,zone’’ diferite de activitate. Primul a fost deja implementat la BRAICAR și mă refer la proiectul de accesare a biletelor de autobuz/tramvai - on line , prin intermediul telefonului mobil.

Al doilea proiect ,,Reabilitare împrejmuire – gard și spații verzi ‘’din  Grădina Publică inclusiv iluminarea unor zone verzi.

Și al treilea proiect se referă la denumirea unei străzi sau a unei piațete din municipiul Brăila, cu numele marelui JEAN MOSCOPOL pe numele adevărat IOAN MOSCU  funcționar, cântăreț, textier, poet născut la Brăila pe 26 februarie 1903.

Acestea sunt proiecte pe care le-am propus eu în anul 2021.La acestea se adaugă proiectele d-lui primar și ale celorlalți colegi. În anul 2022 o să venim cu propuneri noi. (A consemnat Monica PARASCHIV)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii