Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Timofte a revenit ieri la Brăila

Nu se ştie precis dacă oficialii de la CF Brăila au făcut presiuni sau Daniel Timofte şi-a reconsiderat poziţia din motive proprii, cert este că antrenorul va conduce formaţia de la Dunăre până la finalul campionatului.
Sâmbătă, după meciul de la Botoşani, oficiali ai echipei gazdă au afirmat că antrenorul Daniel Timofte i-a anunţat pe conducătorii clubului brăilean că renunţă la postul de antrenor principal.
Mai mult, şi câţiva dintre jucătorii echipei CF Brăila au spus că după meci, deşi nu a vorbit în cabină într-un cadru oficial, Timofte a discutat cu mai mulţi fotbalişti, lăsând să se înţeleagă că nu va mai reveni pe malul Dunării.
Şi spusele celor menţionaţi s-au confirmat luni dimineaţă, pentru că primul antrenament al echipei CF Brăila a fost condus de Nicu Ciocea.
De aceea am făcut încă o încercare de a afla cum stă situaţia, l-am sunat pe antrenorul bucureştean, acesta a răspuns la telefon şi a infirmat zvonurile, spunând că va conduce antrenamentul de luni după-amiază.
"Am fost doar ironic cu ei, le-am mulţumit pentru că am primit 5 goluri şi se pare că am fost înţeles greşit. Am pregătit cum trebuie partida şi speram să luăm 3 puncte, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Botoşani. Am primit 5 goluri pe neatenţia unor jucători. Voi fi însă luni după-amiază la Brăila şi vom începe să pregătim meciul de miercuri, cu Ceahlăul Piatra Neamţ", a declarat Daniel Timofte.
Miercuri are loc o nouă etapă intermediară în Liga a II-a, iar printre meciurile rundei cu numărul 25 figurează şi cel de pe Municipal, dintre CF Brăila - Ceahlăul Piatra Neamţ.
Partida începe la ora 18.00 şi este arbitrată la centru de Emil Voicu din Bacău.
Categorie articol: 

Comentarii