Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Paulista a semnat pe patru ani cu Rapid

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca mijlocasul echipei Sport Recife, Daniel Paulista, sosit miercuri noaptea la Bucuresti, a semnat un contract valabil patru sezoane cu gruparea giulesteana.
"Am negociat pina acum cu Paulista si am ajuns la o intelegere. Am semnat contractul si, incepind de azi, el este jucatorul Rapidului in urmatorii patru ani. In cursul diminetii, el a efectuat vizita medicala, asa ca totul este in regula", a afirmat oficialul giulestean.
Zotta a evitat sa spuna daca brazilianul Daniel Paulista este ultima achizitie a gruparii giulestene din aceasta vara. "Nu pot sa spun asta. Nu stiu in momentul de fata daca este ultima achizitie pina la finalul perioadei de transferuri", a mentionat Constantin Zotta.
Conform presei braziliene, fotbalistul Daniel Paulista, in virsta de 26 de ani, a fost transferat de Rapid in schimbul sumei de 800.000 de euro. El a mai evoluat pina acum la echipele FC Santos, Juventude, Sao Caetano, Corinthians, Nautico si Sport Recife si are in palmares un titlu de campion al Braziliei in 2002 si o Cupa a Braziliei in 2008.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii