Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Morar a primit aviz favorabil pentru inca un mandat la DNA

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, la sedinta Sectiei pentru procurori a CSM, ca Daniel Morar a ferit DNA de presiuni si ca il propune pe acesta pentru un nou mandat datorita determinararii sale in lupta anticoruptie.
La randul sau, Morar a prezentat rezultatele DNA in ultimii trei ani si obiectivele din planul sau de management pentru urmatorul mandat.
Morar a declarat ca doreste continuarea investigatiilor in cauzele cu prejudicii mari, combaterea coruptiei clasice din justitie, politie si administratie publica. El propune modificari in structura organizatorica a DNA, cu referire la Biroul de studii si documentare, Morar urmand sa analizeze si mentinerea serviciilor de investigatii.
Morar a spus ca mediatizarea activitatii DNA nu este imputabila de cele mai multe ori procurorilor DNA. "Trebuie sa vedem cum va fi rezolvata aceasta problema pe viitor", a afirmat seful DNA.
"Politica de comunicare este aproape inexistenta in sistemul judiciar, sistemul sufera de autism, de o forma de autotism, nu aude si nu explica", a spus Morar, precizand ca procurorii ar trebui sa iasa in mass-media sa explice, dar nu pe cauze concrete si sa nu se antepronunte", a mai afirmat Morar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii