Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Iftodi este noul antrenor al CF Braila

Luni, dupa-amiaza, Consiliul de Administratie al CF Braila, intr-o formula noua din care face parte si Viorel Balcan, a luat o serie de masuri administrative pentru a revigora fotbalul de pe plan local.
A fost destituit Vasile Bratianu, iar in functia de presedinte executiv a fost desemnat Cornel Sandulescu. De asemenea, s-a renuntat si la serviciile lui Romeo Jianu.
Din noua conducere administrativa fac parte Marian Neta si Octavian Ulman, primul avind functia de director executiv, cel de al doilea de secretar general al clubului brailean.
Pentru postul de antrenor principal a fost preferat Daniel Iftodi, cel care in doua rinduri a activat ca jucator al echipei FCM Progresul, in sezonul 1988-1989 si apoi al Daciei Unirea in campionatul 2003-2004.

Iftodi a jucat la Rapid, Dinamo, Steaua

Noul antrenor al echipei fanion a orasului Braila s-a nascut in urma cu 38 de ani la Bestepe, in judetul Tulcea si prima lui echipa a fost FCM DeltaTulcea.
Ca jucator, Daniel Iftodi are o carte de vizita impresionanta, 372 de meciuri - 69 de goluri marcate pe prima scena a fotbalului romanesc. A bifat 18 partide in cupele europene, insa nu a inscris nici un gol.
A evoluat la toate echipele de top din Bucuresti, Rapid, Dinamo, Steaua, dar si la FCM Bacau si Gloria Bistrita.
Anul trecut a antrenat Laminorul Roman, echipa care s-a clasat pe locul al 13-lea in seria I a Ligii a III-a.
Iftodi a trecut, ieri dimineata, pe la stadionul Municipal si a declarat ca inca nu semnase contractul cu echipa braileana, dar acest lucru urma sa se petreaca dupa-amiaza, cind urma sa definitiveze toate detaliile colaborarii impreuna cu presedintele executiv, Cornel Sandulescu.
Deocamdata, Iftodi nu a anuntat cine va fi antrenor secund, dar a lasat sa se inteleaga ca acesta va fi unul de pe plan local.
Categorie articol: 

Comentarii