Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Danemarca angajează tineri români

Mai multe ferme din Danemarca angajează 25 de tineri români, cu vârste cuprinse între 18-30 ani, absolvenţi ai liceului agricol sau ai unei facultăţi cu profil agricol. Cele 25 de locuri de muncă sunt disponibile în ferme de cultivare a legumelor şi fructelor de pădure, în sere, livezi şi în ferme de creştere a porcilor şi vacilor, informează Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila.
Candidaţii trebuie să aibă între 18-30 ani, să vorbească limba engleză foarte bine, să fie absolvenţi de liceu agricol sau facultate cu profil agricol în urmă cu maximum 1 an ( promoţia 2010). Se acceptă doar specializările: agricultură, horticultură, zootehnie, medicină veterinară. Totodată, carnetul de conducere şi experienţa în condusul tractorului constituie un avantaj. Salariul este de aproximativ 1.260 euro brut/lună, din care se scad contribuţia socială, chiria lunară şi impozitul.
Informaţii referitoare la impozitarea veniturilor pe link-ul SKAT: http://www.skat.dk/getFile.aspx?Idâ83340.
Unii angajatori oferă cazare lângă ferme, contracost, alţii vă pot ajuta să găsiţi cazare în apropierea fermei. Chiria platită de o persoană este între 200 - 300 Euro/lună.
Durata contractului de muncă este între 6 şi 18 luni, iar programul săptămânal de lucru este de 37 ore. Dacă se fac ore suplimentare, se platesc conform contractului de muncă.
Cei interesaţi să aplice pentru aceste locuri de muncă vor transmite documentele solicitate pe adresa de email: jue@workindenmark.dk. Scrieţi în subiectul mailului INTERN ROMANIA.
Documentele solicitate sunt: CV EUROPASS, în limba engleză (cu poză); diploma de bacalaureat şi foaia matricolă (pentru absolvenţii de liceu); diploma de licenţă sau adeverinţa de la facultate valabilă şi foaia matricolă (pentru absolvenţii de facultate).
Diplomele şi foile matricole vor fi traduse autorizat în limba engleză şi se transmit scanate.
Termenul limită pentru aplicare este 01 decembrie 2011.
Aceste locuri de muncă vacante sunt puse la dispoziţie prin intermediul reţelei EURES, o reţea de cooperare între serviciile publice de ocupare europene, ce a fost creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul Spatiului European şi Elveţia.
Reţeaua este coordonata de Comisia Europeana
Informatii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr.603-605, parter, Compartiment EURES, la telefon 0239/611.386, 0239/611.519, e-mail: br_eures@ajofm.anofm.ro, cât şi pe site-ul: www.eures.anofm.ro.
Categorie articol: 

Comentarii