Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Sabau nu se simte un parlamentar de mina a doua

Nu ma simt un parlamentar de mina a doua! Este raspunsul dat, ieri, de senatorul Dan Sabau, la comentariile facute, la finele acestei saptamini, de fostul sau coleg de partid, Puiu Hasotti, la adresa sa. Sabau a explicat ca, de cind se stie, a vrut sa fie primul, in toate domeniile, si niciodata nu s-a multumit cu statutul de “mina a doua”.
"Marturisesc ca in viata am incercat sa nu fiu niciodata de mina a doua si a fost foarte important sa incerc sa fiu primul, dar in spirit fair-play. Daca intr-o anumita perioada incercam sa fiu primul in sport, in alta perioada incercam sa fiu primul in medicina in tara si apoi am incercat sa fiu primul in tara si in Parlament, in masura in care am putut. Credeti-ma ca am incercat sa fiu un bun parlamentar. De fapt, in etape succesive, Puiu Hasotti si-a schimbat, se pare, parerea despre mine, cert e ca in urma cu circa sapte luni de zile, ma considera intre primii senatori liberali din Romania. Asta a fost exprimarea dumnealui, la un moment in care eminentele cenusii din Braila incepusera un atac impotriva lui Dan Sabau, la Bucuresti".
La rindul sau, fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, coleg la PLD cu Sabau, a fost de parere ca, in comparatie cu un vicepresedinte de mina a 15-a, cum este Puiu Hasotti la PNL, sa fii mina a doua este foarte bine: "Scara de valori din PNL s-a inversat, in ultima vreme si unitatile de masura pe care Puiu Hasotti si altii le poarta in buzunar sint corespunzatoare pentru ei, nu pentru altii".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii