Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Păun, deranjat că primeşte e-mail-uri cu sesizări de la cetăţeni

• consilierul municipal ALDE, Dan Păun, a făcut recent un comentariu total neinspirat • alesul s-a arătat extrem de deranjat de faptul că unii cetăţeni au făcut rost de e-mail-ul său personal şi îi trimit sesizări • acesta a cerut lămuriri de la primar despre această problemă, în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a CLM

 

Reacţie incredibilă din partea unui ales local la cea mai recentă şedinţă ordinară a CLM Brăila. Consilierul municipal ALDE, Dan Păun, s-a arătat revoltat de faptul că primeşte sesizări de la cetăţeni pe adresa personală de e-mail. Mai exact, la rubrica “alte probleme”, alesul a cerut lămuriri de la primarul Marian Dragomir privind modul în care cetăţenii fac rost de adresele de e-mail ale consilierilor municipali, chiar dacă a recunoscut că sesizarea primită este una pertinentă, astfel că a şi prezentat-o în şedinţă.

“Domnule primar, dacă îmi permiteţi. Trecem la «diverse»? Am primit şi eu, şi colegii noştri, un e-mail cu o sesizare de la o persoană din Brăila. (...) De unde au fel de fel de cetăţeni acces la adresele noastre de e-mail private? S-a mai întâmplat o dată când am primit un e-mail de la un club sportiv. Acum e a doua oară! Sincer, nu sunt deloc fericit cu chestiunea aceasta”, a declarat Păun.

Moment în care, din sală, consilierul municipal PNL Adrian Tabarac s-a auzit comentând: “Păi, sunteţi persoană publică, e normal”. În orice caz, primarul Marian Dragomir a preferat să nu îi răspundă consilierului la acest subiect şi s-a limitat doar la subiectul sesizării în sine. Era vorba despre problema samsarilor de maşini de la nivelul oraşului. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii