Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Gheorghe, singurul director “suficient” din Primărie

• şeful Serviciului Transporturi, Dan Gheorghe, se pregăteşte oricum să iasă la pensie • Dragomir a precizat că Gheorghe a primit doar “suficient”, pentru că acest calificativ descrie foarte bine activitatea directorului din punctul său de vedere

 

Directorul Serviciului de Transporturi al Municipalităţii, Dan Gheorghe, a fost “fript” de primarul Marian Dragomir la cea mai recentă evaluare a activităţii. Potrivit edilului-şef, acesta este singurul director care a primit calificativul “suficient” şi nu “bine” sau “foarte bine” cum au primit majoritatea şefilor de instituţii publice. Iniţial, Dragomir a vorbit despre evaluările de directori aflaţi în subordine în cadrul unei conferinţe de presă recente, la sediul PSD Brăila, însă atunci nu a dorit să dea niciun nume, cu precizarea că subiectul nu este unul politic, ci legat mai mult de administraţie. Ieri, în schimb, primarul a reluat ideea în cadrul conferinţei săptămânale de la Primărie, nominalizându-l de această dată pe Gheorghe.

“Este un singur director care a obţinut calificativul «suficient». Restul au obţinut «bine» şi «foarte bine». Directorul în cauză este domnul Dan Gheorghe de la Transporturi. Aceasta este viziunea mea vizavi de activitatea desfăşurată de dânsul”, a declarat Dragomir.

Mergând pe aceeaşi linie, primarul a precizat că Dan Gheorghe va ieşi la pensie până la vară. Cât despre posibile nereguli în cadrul serviciului, edilul-şef a precizat că invită instituţiile abilitate să facă verificări.

“Eu nu am făcut verificări. Există alte instituţii ale statului care pot controla. Problemele le-am putut sesiza cu toţii. Eu sunt nemulţumit de modul în care s-a desfăşurat activitatea. Chiar şi aşa, din ce ştiu, nu există vreo instituţie care să facă cercetări în cadrul acestui serviciu până în acest moment”, a mai completat edilul-şef.

Reamintim că, în luna septembrie 2016, Marian Dragomir şi-a mai manifestat o dată nemulţumirea vizavi de activitatea directorului Serviciului Transporturi din cadrul Primăriei Brăila. Acesta era deranjat atunci de faptul că Dan Gheorghe le lua apărarea operatorilor privaţi de maxi taxi. Încă de atunci, Dragomir a anunţat că lucrează la evaluarea directorilor serviciilor şi direcţiilor din aparatul propriu, cu precizarea că din punctul său de vedere activitatea lui Gheorghe este nesatisfăcătoare. „Am spus că urmează evaluările directorilor. Evaluăm acum indicatorii dânsului care, din punctul meu de vedere, nu sunt conformi cu realitatea. Dar lucrăm pe hârtii. E cel mai acoperitor din punct de vedere legal, preciza la vremea respectivă edilul-şef, lăsând să se înţeleagă cât se poate de clar că urmează înlocuirea directorului de la cârma Serviciului Transporturi. Dan Gheorghe ocupă postul respectiv de mai bine de 10 ani.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii