Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Burlan: Dinamo nu ne-a tratat la modul serios

Dan Burlan, membru in Consiliul de Administratie al clubului Pandurii, a declarat ca gruparea pe care o reprezinta a renuntat la achizitionarea lui Alexandru Pacurar si transferul lui Vranjkovici la Dinamo deoarece oficialii bucuresteni au dat dovada de lipsa de seriozitate.
"Eu am fost mandatat de domnul presedinte Condescu sa merg la Bucuresti, la sediul clubului Dinamo, sa ma intilnesc cu Pacurar, dar nu a venit acolo. Am asteptat acolo, dar conducerea de la Dinamo mi-a explicat ca a ramas undeva pe drum in pana cu masina. M-am intilnit cu domnul Badea, domnul Borcea, domnul Dinu si cu proaspatul manager sportiv Raducioiu, iar explicatia dumnealor a fost ca trebuie sa vina, pentru ca este undeva pe drum si are probleme cu masina. Am asteptat la club circa o ora, dupa care am plecat pentru ca am aflat ca fotbalistul de fapt nici nu a plecat din Cluj. Asta insemna ca Dinamo nu ne-a tratat la modul serios cum i-am tratat noi pe ei. Eu am fost de buna credinta si m-am prezentat acolo sa rezolv problema aceasta cu transferul lui Pacurar la rugamintea presedintelui Condescu. Dar pentru ca ei ne-au tratat sub o alta forma decit ne asteptam, s-a decis sa renuntam la acest transfer", a spus Dan Burlan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul principalului sponsor al echipei Pandurii, SNLO, a precizat ca gruparea Pandurii a luat decizia de a se opri negocierile dupa sosirea sa la Tirgu Jiu: "Nu s-a stabilit nici o alta intilnire pina am plecat eu din Bucuresti. Aseara, fiind pe drum spre Tirgu Jiu, m-a sunat domnul Badea ca vrea sa mai discutam. Eu i-am spus ca daca mai vor sa continuam discutiile ii asteptam la Tirgu Jiu. Intre timp, am decis la Tirgu Jiu sa sistam orice negocieri. Ma asteptam sa se intrerupa orice negociere daca nu exista aceeasi relatie de la Dinamo spre noi cum a fost de la noi spre Dinamo".
Clubul Pandurii Tirgu Jiu a anuntat, vineri, ca nu il va mai transfera la Dinamo pe fotbalistul Vojislav Vranjkovici, din cauza nerespectarii de catre gruparea bucuresteana a unor clauze contractuale. Potrivit intelegerii dintre cele doua cluburi, Alexandru Pacurar ar fi urmat sa fie cedat de Dinamo la Pandurii Tirgu Jiu, in contul transferului fotbalistului bosniac. Insa Pacurar refuza sa semneze pentru Pandurii, astfel ca gruparea gorjeana a decis sa opreasca negocierile cu Dinamo pentru transferul lui Vranjkovici.
La rindul sau, presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, pentru site-ul oficial al clubului, ca transferul fotbalistului bosniac Vojslav Vranjkovici nu mai este o prioritate pentru gruparea "alb-rosie". "Negocierile dintre Dinamo si Pandurii Tirgu Jiu sint mai degraba esuate decit finalizate. Schimbarile majore si nerezonabile solicitate ulterior semnarii de catre Dinamo a documentelor de transfer nu pot fi acceptate de catre clubul nostru. In cadrul intrevederii de ieri am dovedit flexibilitate in cresterea drepturilor financiare in functie de randamentul sportivului si fara sa generam exceptii de la regulile valabile pentru intregul lot de jucatori. Ca urmare, Vojslav Vranjkovici nu mai este pentru moment o prioritate pentru Dinamo", a declarat Nicolae Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii