Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Damian promite, ca doar nu da de la el

Salariul minim pe economie de 1000 lei, cindva, in viitorul apropiat si de 800 de euro, in 2012. Acestea sint sumele avansate de candidatul PSD Doru Damian, care a precizat, insa, ca acestea nu sint promisiuni electorale, ci doar prevederi din programul PSD.
Am luat pasajul de mai sus dintr-un text aparut in ziarul Obiectiv de joi. L-am citit si recitit, gindindu-ma ca poate sint eu batut in freza si nu inteleg ce spune consilierul local Doru Damian de la PSD. Deci Damian face o promisiune privitoare la cit vor fi salariile romanilor in viitorul apropiat, dupa care tine sa specifice ca asta nu este o promisiune electorala. Dar ce este, frate, Damian, daca nu o gogorita electorala? Poate ca este doar o promisiune fara acoperire, facuta asa, poate-poate s-or gasi doi-trei fraieri care sa puna botul la vrajeala.
Damian zice ca treaba cu salariile, pe care a dezvaluit-o el, sint prevederi din programul PSD. Asa, si? Daca se afla cuprinse in programul PSD inseamna cumva ca sint litera de lege? Pe ce naiba se bazeaza Damian cind citeaza cu avint revolutionar timpeniile debitate de colegii lui de partid de la Bucuresti? Auzi, cica salariul minim sa fie de 10 milioane de lei. Eu as prefera sa fie de 20 de milioane de lei brut, dar prea putin conteaza ceea ce vreau eu.
Damian nu identifica, insa, si resursele financiare, care sa acopere o asemenea majorare. El zice ca viitorul Guvern (care, in opinia lui, va fi facut de PSD) va trebui sa umble la taxe si impozite, adica, pe sleau, sa mai ia un rind de piele de pe cetateni. Prin urmare, cu o mina ii luam contribuabilului bruma de maruntis pe care o mai are in buzunar, iar cu cealalta mina ne facem ca-i marim salariul minim.
In conditiile in care toata lumea se da de ceasul mortii, nestiind pe unde sa mai scoata camasa in plina criza financiara, pesedistul Damian vorbeste despre lefuri cit China, in Romania. Desi de produs producem la fel de putin ca si pina acum, iata ca se gasesc destepti foc ca Damian, care sa promita tot soiul de idiotenii, cu amendamentul ca acestea nu sint nicidecum promisiuni, ci lucruri care, sanchi, deja s-au si implinit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii