Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Damian şi-a ocupat fotoliul la ISJ Brăila

Prof. Marius Cătălin Damian şi-a ocupat ieri fotoliul de inspector şcolar general adjunct. El a negat însă faptul că ar fi membru PSD. "Nu sunt înregimentat politic de niciun fel şi nici soţia mea. Aş fi aflat", a explicat în glumă profesorul de matematică.
Damian s-a arătat încântat de încrederea acordată şi îşi propune să păstreze tradiţia rezultatelor frumoase din judeţul Brăila alături de omul care i-a fost dascăl, inspectorul general Iulian Danielescu. "Nu m-am aşteptat să fiu numit în această funcţie. Am fost sunat de domnul inspector general. M-a întrebat dacă sunt de acord. Este o persoană pe care nu o pot refuza, pe care o respect foarte mult şi de la care am învăţat matematică. Este prima zi, deocamdată nu pot să spun că este greu sau uşor să ocupi această poziţie. În mare, cam ştiu despre ce este vorba, dar detaliile le aflu pe parcurs.
Sper să-mi placă ceea ce urmează să fac. Mă bucură faptul că sunt alături de domnul inspector general Iulian Danielescu şi sper să facem o echipă foarte bună. Sper să ţinem ştacheta sus, aşa cum a fost şi până acum", a declarat, în exclusivitate pentru "Obiectiv", noul adjunct al ISJ Brăila. Inspectorul şcolar a precizat că va renunţa la o parte dintre orele de matematică pe care le susţinea la Şcoala "Fănuş Neagu" şi la Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu".
Reamintim faptul că schimbarea la conducerea Inspectoratului Şcolar Brăila a survenit într-un mod cel puţin ciudat, în condiţiile în care rezultatele învăţământului brăilean au fost printre cele mai bune din ţară, iar fostul inspector, profesorul de matematică Nicolae Cătălin Stănică, a fost preşedintele comisiei care a organizat examenul de Bacalaureat. În lipsa unor explicaţii clare legate de schimbarea din funcţie a lui Stănică, devine din ce în ce mai limpede că este vorba despre o răfuială politică, Stănică fiind un apropiat al PNL.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii