Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dai vechitura şi poţi să te alegi cu un aer condiţionat nou-nouţ!

* premiile sunt atractive: un aer condiţionat, un ventilator cu vaporizator sau o ladă frigorifică * toţi participanţii primesc ca bonus o îngheţată

În zilele de sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 iulie, brăilenii au din nou ocazia să se debaraseze de deşeurile electrice, eloctrocasnice şi electronice (DEEE) din locuinţă, participând totodată la o tombolă cu premii atractive. Astfel, cei care vor duce aparatură veche, inclusiv surse de iluminat uzate, pe platoul din faţa Casei Tineretului, vor primi pe loc o îngheţată şi un bilet de tombolă. Premiile puse în joc sunt: un aparat de aer condiţionat, un ventilator cu vaporizator şi o ladă frigorifică. Extragerea va avea loc duminică, la ora 18.00.
Campania de colectare DEEE este organizată de firma "Gremlin", în parteneriat cu Primăria Brăila şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Brăila. Sloganul este "În miezul verii, Gremlin te «răcoreşte» de deşeuri". Brăilenii care vor să predea aparatură grea sau voluminoasă pot solicita ajutorul unei echipe Gremlin, la numărul de telefon 0757.777.097.

 
Categorie articol: 

Comentarii