Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daewoo Automobile Romania" a epuizat cota alocata In Programul "Rabla"

"Daewoo Automobile Romania" a anuntat ca, la mijlocul acestei saptamini, a epuizat cota alocata In cadrul Programului de stimulare a Innoirii Parcului national auto, mai cunoscut sub numele de Programul "Rabla". Agentii de vinzare Daewoo au emis In doar 5 zile lucratoare note de acceptare pentru toate cele 4.576 autoturisme alocate marcii Daewoo, Inscrierile Incepind pe 6 iulie.
"Daewoo" mai primeste In continuare Inscrieri insa doar pe lista de asteptare, pentru cazul In care vor exista persoane ce au accesat programul, dar care vor renunta. Doritorii care nu au apucat pina acum sa se Inscrie In Program pentru un autoturism "Daewoo" ar mai putea avea o sansa dupa 15 septembrie, cind Agentia Fondului de Mediu va proceda la redistribuirea partii neconsumate din cota alocata marcilor care nu vor fi utilizat pina atunci decit sub 80% din cota.
Important de mentionat este ca, pe linga prima de 3.000 RON acordata de AFM, persoanele care cumpara In cadrul Programului un vehicul "Daewoo Cielo" sau "Nubira II" pina la 31 iulie, beneficiaza si de o reducere suplimentara de pret de pina la 600 Euro, In cadrul promotiei In vigoare. Astfel, pentru un autoturism "Cielo" cu echiparea de baza, achizitionat in perioada de promotie si beneficiind de prevederile Programului, cumparatorul plateste mai putin de 6.200 Euro, cu TVA inclus, In timp ce o "Nubira II", cumparata In aceleasi conditii, costa putin peste 8.800 Euro. (Dragos G. TUDOSE)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii