Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacie facuta scrum dupa ce a intrat intr-o groapa, pe DJ 221

Un autoturism Dacia 1.300 apartinind firmei de taximetrie "Geany Mar" a luat foc, ieri, in jurul orei 15.00, pe drumul judetean 221, intre localitatile Cazasu si Romanu, dupa ce soferul nu a reusit sa evite o groapa din carosabil si a iesit in decor. "A observat groapa tirziu, a intrat in ea si i-a explodat un cauciuc. Din cauza socului, masina a derapat si a intrat in sant. Nu parea sa fie mari probleme, cind am ajuns eu la fata locului - soferul nu era ranit si nu am observat cine stie ce stricaciuni. Incercam sa o repunem pe sosea cind a luat foc, dintr-o data, si am fugit repede de linga ea, sa nu faca explozie, ca avea instalatie de gaze in portbagaj", ne-a povestit Dumitru Pavel, patronul firmei "Geany Mar". Un echipaj de pompieri al Detasamentului Braila 1 a ajuns destul de repede la fata locului, insa, din cauza violentei incendiului, autoturismul nu a mai putut fi salvat, fiind distrus in totalitate. Pompierii au stabilit ca focul a fost provocat de scaparile din instalatia de gaze si de un scurtcircuit la instalatia electrica. Din fericire, butelia de gaze din portbagaj s-a dovedit a fi foarte bine protejata impotriva unor astfel de incidente si nu a facut explozie.
"Este incredibil ce s-a intimplat! Masina se indrepta spre Romanu sa ia un client si, din cauza starii dezastruoase a acestui drum, a ajuns in sant si a luat foc. Uitati-va cite gropi sint pe soseaua asta. Probabil nu a mai fost reparata de zece ani, iar noi sintem obligati sa platim roviniete si tot felul de taxe!", ne-a spus suparat patronul societatii de taximetrie, care s-a ales cu o paguba serioasa. El nu era sigur, ieri, daca masina implicata in incident este asigurata sau nu. "Din 15 masini cite am pe firma, stiu ca patru nu sint asigurate impotriva unor astfel de accidente, dar nu stiu sigur, in momentul de fata, daca si asta se afla printre ele, ca nu este nici contabilul la birou, ca sa ma interesez", ne-a mai spus Dumitru Pavel.
Din nefericire, accidente cum a fost cel de ieri se mai pot intimpla oricind pe DJ 221. Acest drum a fost reparat, anul trecut, doar pe 12 km - din care 1 km pe teritoriul localitatii Cazasu, iar restul pe portiunea cuprinsa intre Sutu si Ianca - iar anul acesta administratorul lui, Consiliul Judetean Braila, nu l-a inclus in nici un program de reabilitare, dupa cum ne-au declarat surse autorizate din acest domeniu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii