Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea va primi în continuare sprijin financiar de la CJ

• “Ceea ce ni s-a promis rămâne în picioare” spune antrenorul Florentin Petre • pentru campionatul următor, Dacia Unirea va miza pe un lot format din brăileni şi jucători din judeţele limitrofe

 

Echipa de fotbal fanion a oraşului Brăila, Dacia Unirea, va fi sprijinită financiar în continuare de Consiliul Judeţean Brăila. Iar informaţia este confirmată de antrenorul principal al grupării fotbalistice menţionate, Florentin Petre.

Tehnicianul ne-a spus că joia trecută a discutat cu preşedintele CJ, Francisk Chiriac, şi că veştile sunt bune în privinţa finanţării echipei de fotbal.

“Ceea ce ni s-a promis de la Consiliul Judeţean rămâne în picioare, adică ni se va aloca un buget. Până pe data de 10 iulie trebuie să depunem proiectul de finaţare. Deja ne facem planuri pentru vitorul campionat”, ne-a declarat Florentin Petre, antrenorul Daciei Unirea.

Tot cu acest prilej, antrenorul formaţiei Dacia Unirea ne-a mai spus că, în actuala conjunctură, clubul de fotbal se va reorganiza în ceea ce priveşte alcătuirea lotului pentru campionatul 2010-2021.

Ţinând cont de faptul că situaţia financiară este grav afectată de pandemia de coronavirus vom încerca să ne facem lotul pentru viitorul sezon cu fotbalişti brăileni sau din zonele apropiate oraşului nostru pentru a reduce la minimum cheltuielile. Deja am demarat negocierile cu fotbaliştii localnici pe care-i aveam şi vom căuta să completăm lotul în primul rând cu brăileni”, a mai spus Florentin Petre.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii