Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, la CSM Bacău

• golul lui Batchabi şi “dubla” semnată de Patrick Petre au decis soarta partidei

 

Dacia Unirea a bifat cel de-al cincilea succes din acest tur de campionat, 3-0, în deplasare, la CSM Bacău şi se menţine pe locul al doilea în Seria a II-a a Ligii a III-a, la doar un punct distanţă de prima clasată, CSM Rm. Sărat, care în această rundă, a remizat, 1-1, la Viitorul Ianca. Formaţia pregătită de Florentin Petre a controlat meciul din primul şi până în ultimul minut de joc al acestei partide.

“Nu am avut niciun fel de emoţii, jocul a fost la discreţia noastră. Nu am înţeles maniera de arbitraj a centralului ieşean Lucian Deaconu care, în primele 5 minute, ne-a acordat 3 cartonaşe galbene. Iar pentru aceleaşi intervenţii ale gazdelor nu s-a dat nimic”, ne-a spus cu amărăciune în glas Marian Samuilă, antrenorul secund al Daciei Unirea.

Brăilenii au fructificat prima şansă de gol, cea din minutul 7, când Sava a primit mingea de la Cocârlă, apoi i-a pasat lui Batchabi care a deschis scorul. Patrick Petre a irosit şansa lui 2-0 în minutul 19, când a şutat peste transversală dar s-a revanşat în minutul 32, când a înscris din apropierea porţii, după o centrare a lui Sava. Şi Dacia Unirea conducea cu 2-0. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprise, Sava putea să înscrie şi cel de-al treilea gol dar mingea şutată de el a trecut peste poartă. Vîlceanu (min. 58) a irosit prima ocazie de gol a ospeţilor din repriza a doua. Un minut mai târziu, formaţia brăileană a rămas în inferioritate numerică, Ioniţă fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. În inferioritate numerică, tot echipa brăileană a dictat ritmul partidei şi, cu şapte minute înainte de final, Petre a înscris din lovitură liberă.

CSM Bacău a avut o singură şansă de gol în această partidă, în minutul 93 dar aceasta a fost irosită de Mocanu şi Dacia Unirea s-a impus la scor de neprezentare, 3-0.

Dacia Unirea: Stanciu – Cocîrlă, Paliu, Shedrack, Păvălache – Sava (min. 82: V. Robu), Lungu, Ioniţă, Vîlceanu (min. 75: Apostolache) – P. Petre, Batchabi (min. 87: Zamfir).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii