Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a ratat trei mari ocazii de gol în prima repriză

• în schimb, ASU Politehnica Timişoara a condus cu 1-0 la pauză • bănăţenii au evoluat fără greşeală în repriza a doua şi au câştigat cu 2-0 pe Municipal

 

Dacia Unirea a pierdut cu 2-0 pe teren propriu partida cu ASU Politehnica Timişoara însă scorul nu reflectă realitatea din teren, cel puţin în prima repriză raportul marilor ocazii de gol fiind în favoarea gazdelor. Dar Bebey şi mai ales Mucuţă au fost “miloşi” cu portarul Rareş Murariu şi fie au şutat în el fie pe lângă poartă.

Cu toate că în tribune au fost în jur de 150 de spectatori, fondul sonor al meciului a fost fost asigurat de cei 25 de suporteri ai timişorenilor.

În prima repriză jocul a avut ritm. Dacia Unirea a irosit în minutul 17 prima mare ocazie de gol a primei reprize prin Bebey, care, din colţul careului mic, a şutat pe lângă poartă. Bănăţenii au preluat iniţiativa, iar în minutul 21 Plămadă a căzut în careul brăilean după un duel la minge cu Niţă şi Pleşa, jucătorul oaspeţilor a protestat cerând lovitură de pedeapsă dar s-a ales doar cu un cartonaş galben. La faza imediat următoare, Bebey a rămas singur cu Murariu dar a şutat telefonat, iar portarul oaspeţilor a pus un picior salvator pentru formaţia sa.

În minutul 25, Avram a avut un reflex de excepie şi a boxat mingea şutată de Bozian. Portarul echipei brăilene nu a mai avut însă nicio şansă în minutul 27 când, după o aruncare de la margine a lui Cherecheş, mingea deviată de Merville a ajuns la Bozian, acesta i-a pasat lui Ionuţ Plămadă, care a şutat în plasă şi ASU Politehnica a trecut în avantaj.

Opt minute mai târziu, Dacia Unirea a irosit o uriaşă şansă de a egala, Bebey i-a pasat lui Mucuţă însă acesta a trimis mingea, de la 8 metri, pe lângă poarta goală.

Repriza a doua nu a mai fost la fel de animată. Timişorenii au ieşit de la cabine decişi să înscrie repede dar Velici (min. 51) a şutat din lovitură liberă de la 20 metri pe lângă poartă, iar cinci minute mai târziu, tot după o fază fixă, Poparadu a centrat în faţa porţii, Bilia a şutat în direcţia din care a venit mingea, Avram nu a avut reacţie, însă aceasta a trecut razant cu bara. Perioada de dominare a oaspeţilor a dus la cel de-al doilea gol, unul înscris de Velici în minutul 61, după o pasă a lui Bozian. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic semnificativ, iar Dacia Unirea a pierdut cu 2-0 în faţa timişorenilor.

 

Dacia Unirea: Avram - Niţă, Pleşa, Merville (min. 82: M. Calu), Hîmpea - Maxin, Vitan, Lu Yuefeng, Van Der Driest (min. 63: Ciucureanu) - Mucuţă, Bebey (min. 74: Le Metayer)

ASU Poli: Murariu - Bilia, Coadă, Scutaru, Cherecheş - Ignea, Vidrăşan, Poparadu (min. 64: Lazea, min. 74: Bedea) – Bozian (min. 83: Miholca), I. Plămadă, Velici
Categorie articol: 

Comentarii