Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea primeşte miercuri vizita liderei, Rapid Bucureşti

Miercuri, în Liga a II-a, este programată etapa a 21-a, una în care derby-ul se dispută pe Municipal, între ocupanta locului al treilea, Dacia Unirea şi lidera, Rapid Bucureşti. În acest moment, între cele două formaţii există o distanţă de cinci puncte, astfel că formaţia pregătită de Alin Pânzaru ar trebui să se impună pentru că altfel Rapidul ia o opţiune serioasă la promovare. Dacă va câştiga acest derby, Dacia Unirea urcă pe locul al doilea deoarece Dunărea Călăraşi stă în această rundă şi se apropie la doar două lungimi de gruparea bucureşteană. Pentru acest meci antrenorul Alin Pânzaru nu are probleme de lot.
"Aşteptăm lidera grupei să ne măsurăm forţele să vedem unde ne situăm noi. Va fi un meci dificil, dar trebuie să facem totul pentru a-i ţine pe loc pe giuleşteni, altfel ei se distanţează considerabil de restul echipelor care vor ajunge în play off. Rapidul este o echipă bună, care nu întâmplător a ajuns pe primul loc, însă nici noi nu am ajuns întâmplător pe locul al treilea. Pornim cu şanse egale, nu avem probleme de lot sper, cu ajutorul spectatorilor brăileni să câştigăm acest meci", a declarat Alin Pânzaru.
Pentru că jocul se televizează şi pentru că este derby, tehnicianul brăilean consideră că meciul se va juca în teren şi că rezultatul nu va fi influenţat de arbitraj. "Mă uit şi eu cum se gestionează lucrurile, pentru unii într-un fel pentru alţii în alt fel, ce să spun nu mi-a căzut bine ultimul arbitraj. Sper din tot sufletul să nu fi fost ceva intenţionat la meciul anterior. Eu am încredere că forul de la Bucureşti va delega o brigadă de arbitri cu experienţă şi nu vor fi probleme de arbitraj, sper să nu mă înşel în această privinţă. Noi va trebui să nu le dăm prilejul celor care vor conduce partida să ne penalizeze în vreun fel, să jucăm fotbal şi să obţinem un rezultat bun", a mai spus Pânzaru.

 
Categorie articol: 

Comentarii