Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, prima formație din județ care s-a reunit

* Florentin Petre a stabilit programul pentru următoarea perioadă * amicale cu ACSC Cazasu, Gloria Buzău, Viitorul Constanța, Metalul Buzău și Foresta Suceava * obiectivul echipei este clasarea pe primele două locuri în Seria a II-a * Dacia Unirea încă nu știe unde se va antrena

 

Dacia Unirea, s-a reunit miercuri, la ora 15.00, la Stadionul Municipal, iar antrenorii Florentin Petre și Marian Samuilă au condus deja primul antrenament din acest an. La prima ședință de pregătire au participat și cei doi nou sosiți, Cătălin Stănciulescu și George Tudor.

Jucătorii echipei brăilene vor face câte un antrenament pe zi până pe 7 februarie, urmând ca a doua zi să plece într-un cantonament de 10 zile, la Poiana Brașov. Înainte de a pleca în cantonament, fotbaliștii Daciei Unirea vor susține două meciuri amicale, pe data de 30 ianuarie cu ACSC Cazasu iar pe 4 februarie cu Gloria Buzău. După cantomanentul montan, formația brăileană va mai susține și alte teste de verificare, stabilite fiind deja cele cu Viitorul Constanța, Metalul Buzău și Foresta Suceava.

“Sunt bucuros că sunt toți sănătoși. Din punct de vedere profesional, 2020 a fost un an bun și le-am spus jucătorilor că ne dorim să mergem pe aceeași linie. Mă bucur că au revenit la echipă Stănciulescu și Tudor, sunt doi jucători cu mare experiență care ne pot ajuta în realizarea obiectivului, acela de a încheia returul pe unul dintre primele două locuri ale Seriei a II. Trebuie să jucăm mai multe partide de verificare pentru a fi în formă maximă la reluarea campionatului”, ne-a declarat Florentin Petre.

Antrenorul principal al Daciei Unirea a mai spus că își dorește încă trei jucători.

“La capitolul portari stăm bine acum, consider că în acest moment am mai avea nevoie de trei fotbaliști, câte unul în fiecare compartiment. Suntem în discuții cu mai mulți jucători”, a mai spus Florentin Petre.

 

Vasile Popa: “O luăm de la capăt cu găsirea unui stadion unde să ne antrenăm”

Prezent la reunirea lotului, Vasile Popa, vicepreședintele clubului Dacia Unirea, a ținut să precizeze că la fiecare început de sezon competițional clubul de fotbal se confruntă cu aceeași problemă. Unde se vor antrena?

“O luăm de la capăt cu găsirea unui stadion unde să ne antrenăm. Suntem în discuții cu primarii localităților din apropierea orașului Brăila. Din toamnă vom reveni pe Municipal, dacă intrăm acum pe gazon am putea să-l stricăm. Probabil că la Cazasu sau la Tudor Vladimirescu ne vom pregăti în următoarele luni”, a declarat Vasile Popa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii