Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut la scor de neprezentare, la UTA

• formaţia brăileană a scăpat uşor, cu 3-0, pentru că portarul Moldoveanu a scos trei mingi pe care scria gol • “Ni s-a promis înainte de anul nou că vor fi transferuri, încă nu au ajuns, cred că vin pe jos, cu bicicleta”, a spus cu amărăciune în glas Florentin Petre

 

Dacia Unirea nu a avut nicio şansă în faţa jucătorilor pregătiţi de Ionuţ Popa şi a pierdut la scor de neprezentare, însă raportat la numărul ocaziilor de gol UTA trebuia să câştige cel puţin cu 6-0. Portarul Moldoveanu a avut trei intervenţii senzaţionale pentru echipa de la Dunăre.

După o ocazie ratată de Melinte (min. 20, UTA a deschis scorul, după ce Melinte (min. 3) i-a pasat lui Ciprian Rus care de la marginea careului mare a şutat fără speranţe pentru portrul Daciei Unirea, pentru 1-0. În continuare s-a jucat într-un singur sens, către poarta brăileană însă arădenii s-au jucat cu ocaziile. În minutul 26, Ciucur i-a pasat lui Minculescu, acesta a centrat în faţa porţii, Moldoveanu a ratat intervenţia şi mingea a ajuns la căpitanul echipei arădene, Ciprian Rus, care a realizat “dubla”, iar UTA conducea cu 2-0. Rus (min. 31) putea face hat trick-ul dar mingea trimisă de el, cu capul, a căzut pe transversală.

Repriza a doua s-a derulat după acelaşi scenariu, cu echipa gazdă la conducerea jocului şi cu o formaţie brăileană care nu a făcut altceva decât să încerce să limiteze proporţiile scorului.

În aceste condiţii, ocaziile au abundat la poarta lui Moldoveanu. Rus (min. 47), Ciucur (min. 48), Kanda (min. 51), Ionuţ Neagu (min. 62), Stahl (min. 71, 77) au irosit ocazii bune de a înscrie pentru echipa arădeană.

Cu trei minute înainte de finalul partied, UTA  a marcat şi cel de-al treilea gol, Stahl i-a pasat în careu lui Melinte, acesta a şutat la poartă, Moldoveanu a respins mingea defectuos, aceasta a ajuns din nou la Melinte, care de a ceastă dată a trimis-o în plasă şi arădenii au câştigat cu 3-0.

“Am avut un portar bun, care a scos două-trei goluri ca şi făcute, are 19 ani, are calitate şi este unul dintre bătrânii lotului meu. Au fost nu mai puţin de 14 Under 22 pe foaie, iar pe 6 dintre ei de abia i-am adus de la grădiniţa de copii, au 15, 16 ani. Le prevăd un viitor frumos, dar situaţia noastră e care e. Ni s-a promis înainte de anul nou că vor fi transferuri, încă nu le-am realizat, deoarece încă nu au ajuns. Cred că vin pe jos, cu bicicleta, pregătirea de iarnă s-a dus şi ei nu au venit la Brăila. Şi, dacă până la urmă vor veni, sper să ajungem la un nivel care să ne permită să avem rezultate şi să scăpăm de retrogradare. Dar, fără bani e greu să faci performanţă. Unde sunt bani e calitate, unde autorităţile locale sprijină fotbalul e bine. La Brăila ne mişcăm mai greu, dar sperăm ca în maxim două săptămâni să mai aducem jucători buni”, a spus după meci Florentin Petre.

Dacia Unirea: Moldoveanu – Coteţ (min. 89: Băluţă), Pleşa, Prunescu, Muşea - Sahru, Izmană, M. Mihalcea, Ciucureanu – Cheleş (min. 59: Ion), Moroianu (min. 83: Duţu).

UTA: Bodea - Costin, El Hasni, Şeroni, Copaci - Neagu, Melinte, Kanda (min. 78: R. Ivan) – Ciucur (min. 68: Stahl), Miculescu (min. 88: Matei), Rus.
Categorie articol: 

Comentarii