Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut doi fundaşi titulari

• Niţă este în probe la Politehnica Iaşi, iar Ghiocel s-a transferat la Aerostar

 

Sătui de promisiunile şefilor clubului şi cu multe salarii restante, doi dintre titularii Daciei Unirea Brăila, Alexandru Niţă şi Costin Ghiocel, se pregătesc deja cu alte formaţii.

Fundaşul dreapta, Gabriel Niţă (21 de ani), titular la Dacia patru sezoane la rând, se antrenează cu o formaţie din Liga 1, Politehnica Iaşi, iar dacă îi va convinge pe antrenorii grupării din Copou că are valoare pentru acest eşalon, va juca la Iaşi, în Liga 1, împreună cu un alt brăilean care a fost transferat în urmă cu câţiva ani tot de la Brăila, Gabi Bosoi. În campionatul 2017-2018, Niţă a jucat pentru Dacia în 34 de meciuri şi a înscris 3 goluri.

Dacă Niţă este în probe la Iaşi, conform informaţiilor publicate pe site-ul Liga 2, fundaşul central Cosmin Ghiocel (24 ani) este deja transferat la Aerostar Bacău. Ghiocel joacă la Brăila din 2014, iar în campionatul recent încheiat a evoluat în 20 de meciuri la Dacia şi a marcat un gol. Acesta a mai jucat şi la Dunărea Galaţi. Însă a avut şi jocuri în care a gafat impardonabil, ridicând multe semne de întrebare.
Categorie articol: 

Comentarii