Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut cu 9-1 la Petrolul Ploieşti

• şi astfel a mai făcut un pas spre Liga a III-a • formaţia brăileană a făcut deplasarea la Ploieşti în ziua meciului

 

Sâmbăta trecută, Dacia Unirea a mai înregistrat o înfrângere severă, 9-1, în deplasare, la Petrolul Ploieşti. Meciul, aşa cum o arată şi scorul, a fost unul cu sens unic, spre poarta apărată de Iulian Moldoveanu.

Ploieştenii au deschis scorul în minutul 13, când a înscris Robert Moldoveanu, după o pasă primită de la Bogdan Rusu, iar după numai trei minute Moldoveanu, servit de acelaşi jucător, a dus scorul la 2-0. Formaţia pregătită de Gigi Mulţescu a continuat să atace şi în minutul 22 a înscris cel de-al treilea gol, prin Cristian Puşcaş, după o acţiune la care servant a fost Robert Moldoveanu. Cazan a ratat cu poarta goală şi a ratat şansa de a majora scorul la 4-0. 

Daca Unirea a avut prima şansă de gol în minutul 28, când Van den Driest a şutat din lovitură liberă de la 30 de metri, iar mingea deviată de zid a trecut peste transversală. Petrolul a mai irosit o ocazie de gol prin Ţigănaşu, care a trimis mingea în transversală în minutul 35 însă a reuşit să înscrie şi cel de-al patrulea gol, în minutul 40 prin Lucian Cazan, iar pasa a venit tot de la Robert Moldoveanu.

În penultimul minut de joc din prima repriză Dacia Unirea a reuşit să înscrie golul de onoare prin Robert Căruţă.

În repriza a doua, Petrolul a mai înscris de cinci ori, dar a irosit tot atâtea mari ocazii. La şase minute de la reluare, Bogdan Rusu a dus scorul la 5-1, acesta fiind şi golul 100 primit de formaţia brăileană în acest sezon competiţional. Portarul brăilean a evitat golul la şutul lui

Ţigănaşu (min. 56) dar nu a mai avut nicio şansă în mintul 61 când Cătălin Ştefănescu (min. 61) a şutat înşelător de la 12 metri, iar Petrolul conducea cu 6-1. A fost 7-1 în minutul 62, după reuşita lui Robert Moldoveanu şi 8-1 zece minute mai târziu graţie golului înscris de Ştefănescu. Tot Cătălin Ştefănescu a marcat pentru 9-1 în miutul 80, iar Petrolul a câştigat fără drept de apel acest meci.

Dacia Unirea: I. Moldoveanu – Subţirică (min. 81: E. Ion), Diakite, Moroianu, Van den Driest – Căruţă, Mihalcea – Robu (min. 67: Sava), Konyeha (min. 57: R. Băcanu), Ciucureanu – Jallow

Petrolul: Brînză - Borţa (min. 82: A. Olaru), Ghinga, L. Cazan,

Ţigănaşu - Puşcaş, Chindriş - Şaim (min. 46: N. Popescu), R. Moldoveanu (min. 74. V. Ţicu) Ştefănescu - B. Rusu.
Categorie articol: 

Comentarii