Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut cu 3-1 la Sportul Snagov

• scorul a fost egal, 1-1, până în minutul 63 • la acest scor Dushkaj a trimis mingea în transversală, iar la faza imediat următoare, Ferfelea a marcat pentru gazde • Costache a mai înscris pentru Sportul la ultima fază a meciului • duminică, de la ora 11.00, în etapa a 29-a Dacia Unirea va juca la Metaloglobus Bucureşti

 

Formaţia brăileană a sperat că va obţine măcar un punct la Sportul Snagov pânâ în minutul 63, moment al partidei în care tabela încă arăta un rezultat de egalitate, 1-1. Dar mingea şutată de Dushkaj din interiorul careului, a lovit transversala, iar la faza imediat următoare, Sportul Snagov a marcat prin Ferfelea iar echipa gazdă conducea cu 2-1 şi partida era deja jucată.

Prima fază de poartă a aparţinut brăilenilor şi s-a derulat în minutul 11 când fundaşul central al gazdelor, Lică, a respins din faţa lui Banyoi mingea centrată de Marius Dima. Şi tot Dacia Unirea a expediat primul şut periculos pe spaţiul porţii prin Manea, însă poartarul gazdelor a fost atent şi a evitat golul.

Replica Sportului a fost promptă, dar şuturile lui Bustea din minutele 20 şi 29 nu i-au pus probleme lui Botaş.

Gazdele s-au aruncat cu întreg efectivul spre poarta lui Botaş şi după două ocazii irosite de Gojnea (min. 31) şi Costache (min. 32) au deschis scorul cinci minute mai târziu. După o centrare a lui Huiban, Bustea a luftat, dar mingea a ajuns la Ferfelea care i-a pasat din nou lui Bustea iar de data aceasta mijlocaşul gazdelor a trimis-o în plasă pentru 1-0.

Cu două minute înainte de pauză formaţia brăileană a restabilit egalitatea prin Andrei Banyoi după o centrare foarte bună a lui Manea şi o recentrare în faţa porţii a lui  Dushkaj şI partida se relansa.

La patru minute de la reluare Bustea a centrat în careul brăilean însă Botaş a reţinut mingea, în replică, în minutul 53 Manea (min. 53), de la Dacia Unirea, a şutat peste transversală.

În minutul 61 arbitrul de centru, Laureţiu Ionaşcu din Buzău a acuzat probleme medicale iar locul lui a fost luat de arbitrul de rezervă, Alin Gheorghe din Ploieşti.

Putea fi 2-1 în minutul 62 pentru oaspeţi, însă mingea şutată de Dushkaj din interiorul careului, a lovit transversala. Şi cum ocaziile se răzbună, la faza imediat următoare, Sportul Snagov a marcat prin Ferfelea, după un corner executat de Bustea.

Până la finalul timpului reguamentar de joc fotbaliştii echipei gazdă au mai solicitat un penalty în minutul 83, însă centralul a lăsat jocul să continue.

Iar în cel de-al şaselea minut de prelungire al părţii secunde Stelu Costache a trecut lejer pe lângă Ghiocel, care în acest meci a făcut doar figuraţie în teren şi a şutat plasat pe lângă Botaş, iar Sportul Snagov s-a impus cu 3-1.

După această înfrângere Dacia Unirea rămâne cu 25 de puncte şi ocupă locul al 18-lea în clasament.

Duminică, de la ora 11.00, în etapa a 29-a formaţia brăileană va juca tot în deplasare, la Metaloglobus Bucureşti, echipă aflată pe locul al 13-lea, care de asemenea nu-şi permite să facă paşi greşiţi pe teren propriu în acest final de sezon competiţional.

 

Dacia Unirea: Botaş - Gîţ, Stănciulescu, Ghiocel, Nicola - Anghelina - Dima (min. 71: Covaciu), A. Manea (min. 60: Niţă), Dushkaj, Vitan - Banyoi (min. 46: Al. Pop)

Sportul Snagov: Fl. Iacob - S. Costache, Lică (min. 46: Munteanu), I. Şerban, Stancu - Radu, Ferfelea, Borţoneanu - Bustea, Gojnea (min. 46: Jamali), Huiban (min. 83: Tazouti).
Categorie articol: 

Comentarii